Pluggdag

Jag hade mycket hellre tillbringat dagen med N och myst en massa istället, men har man varit så korkad att man skjutit upp basgruppsarbetet ända tills på söndagen så får man väl skylla sig själv antar jag..

 

Hade riktigt kul igår, tack alla ni som förgyllde kvällen! Och grattis i förskott Annie, och förstås grattis i efterskott till Markus!! =) Jag är himla sugen på att testa spelen, bara så att ni vet!

 

Nu - mot böckerna!


Fredag

Seeeg dag idag.. Förmiddagen inleddes med en promenad i snöstormen för att hämta cykeln som av vissa skäl blev kvarlämnad på Kårallen inatt. Resten av förmiddan gick åt till att ladda inför att skriva klart BK-rapporten. Något som blev gjort vid 15-tiden.. =P

 

Sedan blev det spinning, en låång dusch med lite bastubad, sen middag och ett par öl på stan med bruttorna! =D

 

Imorrn blir det födelsedagskalas för Markus och Annie, wohoo!

 

Men nu är det läggdags. Godnatt!


Godmorgon!

Sov såå gott inatt, gud vad skönt! Var dock lite trött när klockan ringde, men jag masade mig ändå upp, så nu har jag redan(?) ätit frukost och är redo att sätta mig och plugga lite innan det bär av ner mot stan för lite inhandlande av födelsedagspresent.. och träning!

 

Problemet var bara att jag inte kunde bestämma mig för om jag ska ta och skriva på BK-rapporten (som för övrigt ska vara inne imorrn, hmm...) eller om jag ska öva på grupptränings-passet som vi ska jobba på i eftermiddag.. Så därför sköt jag upp beslutet några minuter och bloggade istället! =D

 

Men nu kanske det är bäst att återgå till allvaret..

 

PS. Ikväll blir det party!!!!! Ovven på, förkrök med bästa folket och lite(?) alkohol - bättre än så kan det väl inte bli? Jag är pepp, är NI??? DS.


Sushi!

ÅÅh vad gott det var! Och lite godis på det var ju mumma! Synd bara att godiset gjorde att jag blev lite för mätt.. Jaja, får köra extra hårt på step+power-passet imorrn lunch!

 

Johan hängde förresten på ikväll också, det gillar vi!! =D

 

Och jag har förvarnat Sofie om att jag kommer över till henne och snor lite bilder snart, så förhoppningsvis kommer även jag kunna lägga ut lite fler såna inom kort! (insåg tidigare idag att jag inte har EN ENDA bild på min nya (får man säga så, fast man redan gått drygt 1 termin ihop??) klass och ingen bild från någon fest sedan jag kom hem från Thailand.. ILLA!! Kamera MÅSTE inhandlas snarast!

 

Pratade förresten lite kort med Lina på msn förut, hon lät så lycklig över sin lilla valp! =D Åååååååh vad jag längtar efter att få träffa henne och hennes familj (hon har ju både volvo (eller om det är en ford? ..eller mazda?), villa (egentligen radhus, men det räknas väl ändå??) och vovve, bara en sak som fattas då va...? ;P)

 

Nej, nu ska jag ta igen lite förlorad sömn, godnatt på er!


Vilken kväll!

Har redan planerat in att umgås med Sofie hela kvällen, bara det är ju toppen (eller hur, Proppen, höhö!)! Men utöver det ska vi dessutom supa sussi, slinga mitt hår så att jag blir fiiiin (-are) och såklart kolla på Grey's! What a night!

 

 

 

Dagen har varit tämligen fullspäckad: kl 7 ringde klockan efter en typ sömnlös natt.. =/ Trist, men så kan det bli ibland..! Hur som helst, bara att masa sig upp och trampa iväg mot biblan för att skriva ut åhörarkopior (som som vanligt kom ut i sista stund, blä), sen bort till föreläsningen. Efter två långa och aningen förvirrade och ostrukturerade föreläsningar bar det strax innan 12 iväg mot Nautilus tillsammans med Fifflan. Hade tänkt löpa och köra lite crosstrainer, men helt otippat blev det spinning istället! =) Vi gillart! Sen hem till Kristo och Rasel för o käka lite lunch innan vi dundrade in på missionskyrkan för lite ryggjympa! Svettigt värre! =) Sen promenerade jag och Sofie sjungandes hem i solen, mmm!!

 

Just nu sitter jag och försöker få Sofie att vakna till liv på msn, så att vi kan knata ner och supa den där sussin nångång!

 

Tjohoo - "ge mig 15 minuter, en kvart" vart hennes svar! SUSSI!!!!!!!!! *mumma!!!!!!!*

 


C-uppsats

Jamenvisst, även jag håller på med C-uppsats - iallafall på ett litet hörn! Har nämligen blivit ombedd av Sussi och Emma  att hjälpa dem med sitt projekt. Jag ska fylla i en aktivitetsdagbok - en liten bok där allt jag gör, under 7(!) dagar ska fyllas i..! Gah, varför i hela fridens namn gick jag med på att ställa upp?! =P Nejdå, så himla jobbigt är det faktiskt inte, svårigheten ligger mest i att faktiskt komma ihåg att skriva..! Jaja, nog om det - tillbaks till BK:n!

 

           

Sussi                                    Emma

 

Gruppträningsträffen gick förresten bra, trots att jag inte var fullt så förberedd som jag borde ha varit (det var som tur var inte som andra två heller, haha!)!


Stark återhämtning

Beslutade mig för att skjuta upp gruppgympa-träningen (förlåt gruppen!) och satsa på BK:n istället. Men tack vare det är jag snart klar, känns najs! Men nu ska jag ta och kika lite på gympan sista halvtimmen innan det är dags att träffa Määkus och Jillan!

 


Så mycket för mina förmiddagsplaner..!

Jag ställde klockan på 7.00, med tanken att skutta upp ur sängen så att jag skulle hinna med att både plugga och träna nu på förmiddagen.. Istället ställde jag fram larmet ytterligare en timme, tog en lång frukost och sitter nu och bloggar.. Inget vettigt gjort på 2,5 h med andra ord.. *suck* Jag skulle behöva jobba på min självdiciplin!

 

Snön föll här i Linköping igår kväll (och inatt?), så nu ligger det ett vitt täcke över hela stan (det sista är i och för sig en gissning eftersom jag inte varit utanför dörren idag), VARFÖR KAN DET INTE BLI VARMT OCH SOLIGT!??? Men nääää, här visar termometern minsann på -3,9 och himlen är täckt av ett TJOCKT grått molnlager.. BLÄÄÄ!

 

BK-rapporten ska hur som helst in på fredag, så min tanke är att skriva klart den under förmiddagen, och sen vid 13 ska vi ses med gympagruppen och jobba på lite.. Appropå det, vi hade ju i uppgift att lära in våra olika delar av passet, shit! Jaja, kanske får sitta med BK:n imorrn istället.. 

 

På torsdag blir det förresten kravall - det är dags för DÖMD och vi ska festa järnet!! Fast timsi har visst blivit "lagfadder" för 7 göteborgare, och lovat att dom ska få bo här i korridoren torsdag-söndag.. Ska nog försöka hålla mig hemifrån så mycket som möjligt under den tiden.. Undrar om N vill ha mig som inneboende? =P

 

Nej, nu måste jag nog ta tag i mitt liv!


Ny vecka, nya krafter!

Igår blev inte en sån lat bakissöndag trots allt: efter att jag åkt hem från N tog jag nämligen tag i att städa mitt rum (var säkert 3 veckor sen sist!), så nu är det fint och fräscht igen! =)

 

Nu är det iallafall måndag morgon igen.. En lång dag i skolan väntar, slutar inte förrän kvart i 5, men som för att kompensera för det är vi schemafria både imorgon och på torsdag - det innebär att vi har tid att sitta och planera inför vårt gruppgympa-pass som vi ska ha om exakt en vecka! Hoppas det kommer gå bra, vet ingen grupp än som blivit kuggade..! Och varför skulle vi bli det, vi som har en så skön grupp? =D

 

Har förresten haft två träningsfria dagar, plus att jag slarvat med maten, så denna vecka ska jag minsann skärpa till mig! Satsar ju stenhårt på beach -09, så då går det ju inte mesa sig fram..!

 

Berättade jag förresten att bion vi var på, Marley och jag, inte var så värst bra.. Jag hade förväntat mig en sjukt rolig film, att jag skulle få sitta och skratta mig igenom de två timmar som filmen skull hålla på, men icke.. Tror jag skrattade en eller kanske två gånger, och den ena gången var det åt något som bara jag och N tyckte var roligt.. =P Tur att han och jag har samma typ av humor iallafall!

 

Nej, nu måste jag trampa iväg till skolan, ha en bra måndag!!


Bakissöndag..

..utan att vara bakis, det är väl bra jobbat av mig? Planen för idag är att bara ta det lugnt och vara en soffpotatis, ska bli så himla skönt! Kanske får jag för mig att träna ikväll, men känner inte riktigt för det just nu..! =P

Just nu sitter jag hemma hos N, snart blir det Gears of war (tv-spel), är skitkul! (javisst, jag är en datanörd! ;P)

Men först ska jag lägga mig i sängen och ta igen mig efter allt mitt skrivande, haha!

Ha en skön söndag!

Goldfever!

Ikväll är det Goldfever-kväll - med fokus på GOLD! Guldleggings, gulddetaljer på toppen (tyvärr Sofie, jag dissade din top i sista stund), och så guldsmycken och guldväska - så fint! Och ICKE ATT FÖRGLÖMMA:  AFROT som jag ska ha på huvudet!! Hahaha, så jäkla snyggt!! Kommer (förhoppningsvis) lägga upp bilder snart!


Nu bär det av mot 2B och lite mer förfest innan det blir Kårallen! =D


Vi hörs!


Fredag kväll

Har haft en riktigt trevlig kväll hos Proppen ikväll - mat, vin och himla härligt sällskap: vad mer kan man begära!? OCH jag fick mitt lilla sexskvaller - vi gillart!! =D

 

Nu bär det av ner mot stan! 

 

Mors!


HoodBuddies!

Japp, det var Sofie och jag idag - har haft likadana hoods hela dagen, HAHA! Så jäkla snygga!

 

Vilket träningsdag det har varit! Dagen inleddes med vattengympa, fortsatte med en föreläsning som jag och Fifflarn smet tidigare från för att, just det, träna! Bodytoning på nautilus var det som stod på schemat. Efter det var det bara att slänga i sig lite mat, sen bar det iväg till resten av klassen för lite gympa! =D Nu är jag lite lagom trött i kroppen, men det kanske är helt som det ska vara när man kört 6(!!) träningspass på två dar?! =D

 

Nu ska jag iväg och hjälpa Sussi, och ÄNTLIGEN kommit tillbaks från Singapore, att bära lite säng! Tur att jag tränat mig så stark!

 

Hej!


2009-03-16

Skola: Jag ska delta i 4 gruppträningspass och gå på ett par föreläsningar. Utöver det blir det lite basgruppsplugg, sitta med vår gruppträning och kanske skriva lite på BK-rapporten som ska vara inne nästa fredag! =)

 

Relationer: Har ordnat 2 biljetter till förhandsvisning av Marley och jag, så på tisdag kväll blir det mys i biosalongen!

Tror detta är en riktig må-bra-film! Har dessutom fått 7,2 på imdb! =D

 

Hälsa: Har redan hunnit med två träningspass denna vecka (men det första var "bara" sittgympa och räknas knappt!) och sitter och funderar på att hinna med ytterligare ett innan kvällen är slut. Annars är det än så länge bara power + step på tordsag som är inplanerat, men känner jag mig själv rätt kommer det bli några pass utöver det! =D

 

Övrigt: På lördag är det Goldfever, hoppas det blir PARTY!! Ska försöka styra upp biljettköp imorgon på lunchen, innan alla som har massagekursen får för sig att dessa två saker inte går att kombineras (vilket dom självklart gör, så få inga dumma idéer nu Sofie!!)

 

Detta kanske kan bli en bra outfit? =P

 

Det här kommer bli en BRA i vecka!! =D


Partay

Jajjemän, nu är det fest - har precis vänt upp-och-ner på Tim's rum, bokstavligt talat! =D

 

 

MOAHAHAHA!!! Nu har han minsann fått igen för att han kastade snöboll på mig, moahahahahaha!!!


Kl. 5.55

Japp, då ringde klockan imorse - bara att hoppa i kläderna och trampa ner till spinningen! Kom till skolan vid 9-snåret och kl 14, efter ett väldigt improviserat seminarium, bar det av downtown och till N där jag fortfarande befinner mig.

Här har det blivit lite taveluppsättning, fototittande och mellis, snart bär det av hem till Valla och Villevalla för lite middag med David och Lovisa - MYSIGT!!

Hittills har min fredag den 13:e varit riktigt bra! Hur har ni klarat er?

Sovmorgon! =D

Pratade med chefen för mitt sommarjobb från förra sommaren idag igen! Sist vi pratades vid sa hon att alla sommarjobbsplatser redan var tillsatta, att hon tänkt ringa mig men att någon tydligen sagt att jag ville jobba med något som hade lite mer med min utbildning att göra denna sommar, så hon lät bli.. Men NU sa hon att de antagligen behövde en till sommarjobbare!! =D Hon skulle höra med den sista teamledaren imorgon, så håll tummarna för mig! Jag vill tillbaks till mina gamlingar! =D

 

Klockan ringde förresten vid 6.45 imorse och jag hade lagt fram kläder till yogan så att det bara skulle vara att hoppa i dom och trampa ner.. Men icke. Camilla tyckte det var en ypperlig idé att ställa fram klockan ett par timmar och somna om istället, så det gjorde hon! =P Men jag kom iallafall iväg på step + power med Sofie och Jill, kändes riktigt skönt att få köra lite styrka igen..!

 

Eftermiddagen har gått åt till att försöka plugga. Har gått sådär. Jag tror jag behöver lite sol och värme för att få upp energin igen, måste ju bli peppad inför tentorna som kommer i slutet av terminen! 

 

Kvällens val: torsdagsöl på Örat med mycket härligt folk eller hemmamys med lite härligt folk? Hmm... tål att tänkas på!


2009-03-11

Jaha, så var det officiellt - jag var en MAN i mitt förra liv!! Var iväg och tränade förut, svettades ju som aldrig förr - en stoor pöl på linnet, och runt omkring min plats, på golvet, kunde man se en massa små blöta prickar. Nog för att passet heter SweatStep, men hallå! Men jag tror som min bror - svettas man mycket beror det på att man är vältränad!! Pannband måste nog införskaffas - för er som inte vet det: svett i ögonen svider!!

 

Hur som helst.

Det börjar dra ihop sig mot lite pluggande igen. Det har ju som sagt varit väääldigt lugnt på den fronten i tre(?) veckor nu, men i måndags satte vi alltså igång med basgrupp igen, så nu är det åter böcker som gäller! Satt förresten idag med Jill och Markus och planerade gruppgympa-passet som vi ska hålla i. Kom hem på ett sånt himla bra humör att en i korridoren frågade vad jag gjort. När jag förklarade att jag precis pluggat gav han mig en tvivlande blick, skakade på huvudet och gick in till sig, HAHA! Vi bildar en himla skön grupp iallafall! Jag jillart (hahahahahaha)!

 

Det var för övrigt Jill jag tränade med, så nu har jag två träningskompisar - tjohoo!! Funderar på att gå upp tidigt imorrn och trampa ner till yogan kl 7.30. Kommer nog ställa klockan, men vi får se om jag går upp eller inte. =P Fiefie har ju bjudit med mig på power och step på lunchen, så det kanske blir det istället, istället för både och.. Så oavsett hur jag gör med yogan kan jag känna mig duktig, det är ju himla bra! =D

 

Nej, nu håller det visst på att bli ett sånt där långt inlägg igen, bäst jag slutar! Bäst att ladda inför Grey's!!


Sälenhelgen

Väl framme på onsdagskvällen intogs en god middag och sen blev det lite slappande framför tv:n innan det var dags för sängen. Sov som en stock (eller ja, så stocklikt som det går för någon som vaknar minst 5 ggr/natt) och vaknade strax innan 9 då det var dags att ge sig iväg för att inhandla frukost till resan. Vid 14-tiden kom vi äntligen iväg och 6 timmar senare anlände vi vid stugan. En förhållandevis liten stuga, med tanke på att den har 11 (!!) sängplatser - två smårum med 2 våningssängar (varav en dubbelsäng) samt ett större vardagsrum med en stor soffa. Kvällen fortled med mys och soft, samt skön musik som lilla lillasyster stod för! =)

 

Tidig sänggång och tidig uppgång följde denna kväll, strax efter kl 9 var vi ute i backen och tog våra första sköna skär i de perfekt pistade backarna, N på bräda (skitduktig!!) och jag på mina två plankor.

Med bara två korta pauser som avbrott åkte vi ända till stängning, halv 5, innan vi begav oss hem till stugan och en VÄLDIGT skön bastu och en kanongod middag!

 

Nästa dag var likadan, med den skillnaden att jag trodde mina smalben (framförallt mitt högra tibia (skenben)) skulle gå av!! Måste nog införskaffa nya pjäxor om jag ska iväg nästa år också! =P N åkte dessutom skidor denna dag, så hela dagen gick åt att öva oss på carving-stil. Jag skulle själv vilja påstå att jag sista halvan av dagen blev riktigt duktig! =) En ny Anja Pärson kanske? ;P Eller nej förresten, vem vill ha så stora lår?? 

 

Efter en låååång resa hem, där vägen mellan Hundfjället/tandådalen till Lindvallen tog en timme kom vi öntligen tillbaks till Estockolmo. Där stannade vi dock inte länge - efter en sushimiddag (som för övrigt var en av dom bästa jag ätit!) var det bara att ta sig in till centralstation och hoppa på bussen hem till Linkan. Anlände hemma i korridoren vid 23.30, därav mitt korta inlägg igår..

 

Jaja, för att kompensera blev detta väldigt långt istället, hoppas ni ursäktar! =P Nu blir det korridorsfika, hoppas Sebbe bjuder på nått gott!

 

PS. Jag kanske uppdaterar med bilder om nån dag, om jag lyckas få tag på några från de andra som var med. N är inte så himla duktig på att använda sig kamera, jag tycker han borde skänka den till mig istället! =P DS.


Hemma..

..efter en RIKTIGT härlig helg i Sälen. Inga ben brutna, bra åkning, härliga bastubad och härligt folk - resans sammanfattning.

 

Nu är det läggdags, godnatt!


Stockholm och SÄLEN!

Kl 15.03 idag avgår tåget mot Stockholm, där ca ett halvt dygn kommer spenderas innan resan mot SÄLEN bär iväg! Wohoo!!

 

Kommer få åka skidor för första gången på 2 år (och innan dess var det ytterligare 2 år sen, ojoj, hur kommer det här gå?? =S). Och dessutom kommer jag få mysa med N och hela hans härliga familj, ska bli så härligt!! =D

 

Nej, nu ska jag styra upp mitt packande samt käka lunch! Hoppas jag inte brutit nått ben när vi hörs nästa gång!!

 

Mot backarna!

 


Bibliotekskunskap

..är visst lika tråkigt som jag mindes det..! Sitter mest och surfar, precis som för 2 år sedan.. Kanske är därför jag har så dålig koll på hur man söker efter bra artiklar, haha!

Dagen inleddes hur som helst med ett träningspass på Nautilus - 45 min crosstrainer och så 10+10 min löpning, bra jobbat Camilla! =D

Nu ska vi visst göra någon övning, bäst jag fokuserar igen..!

12 av 15

Känns gôtt att ha kommit igång med träningen så bra som jag gjort - har tränat 12 av de senaste 15 dagarna, wohoo! =D Beach -09, here I come!!

 

 

Tittar just nu på Charterhjältar på 5an, tydligen ska enjag gick i skolan med vara chef där, skoj skoj! Bra jobbat, säger vi till honom!

 

Samtidigt håller jag på att laga middag, lax med ugnsbakade rotsaker och champinjoner, MUMS!! Appropå det, bäst jag går ut och kollar hur det står till med käket, hej!

 


RSS 2.0