Nattlig stafett

Som jag nyss skrev på fb är jag fullt medveten om att både förkylningar, munsår och gäspningar smittar, men det faktum att matförgiftning smittade var helt nytt för mig! =(

 

I lördags kväll grillade vi och de tre grabbarna mådde så att säga mindre bra under natten och efterkommande dag.. Själv mådde jag fint som en lekande gädda! Men så igår, efter en underbar dag med en massa sol, tvättande, skitsnack och kaffedrickande på balkongen, pluggande och andra effektiva och mycket viktiga sysslor kände jag efter middagen att jag inte mådde helt bra. Därefter började en stafett mellan sängen och toaletten som varade ända fram till ungefär kl 5 imorse. Då nöjde sig magen tydligen med att jag låg väääldigt stilla och småkved i sängen.

 

Som tur är har jag en ängel till pojkvän, som innan han for till jobbet köpte hem både proviva och fil, så nu klarar jag mig nog tills jag är tillräckligt pigg för att komma utanför dörren på egen hand.

 

Nyvaken som jag är sitter jag och försöker få i mig lite flytande frukost, eller lunch, vad du nu föredrar att kalla det. Segt går det oavsett tilltalsnamn, men en tupplur halvvägs igenom kanske gör susen? Helt klart värt att testa, känner att jag har lite mer sömn att ta igen efter nattens träningspass..!

 

Hoppas ni alla mår något bättre än jag!


I sjunde himlen

Blir lika fascinerad varje gång jag råkar zappa till Sjunde Himlen (händer titt som tätt med tanke på hur många förmiddagar vi är schemafria och som jag försöker skjuta upp pluggandet..) hur många moralkakor de lyckas trycka in i ett och samma program! ..och att jag faktiskt tycker det är ett lite bra program..!! Inte helt ok om jag får säga det själv!

 

 

Men nu är det slut för idag, dags att leta rätt på lite artiklar kring ländryggssmärta och beteendevetenskapliga aspekter, wohoo!


Final edition!

Eller ja, så gott som.. Uppsatsen är hur som helst inskickad och ska nu läsas igenom av opponenterna och om 2-3 veckor är det dags för grillning! Men for now har det alltså lugnat ner sig lite med studieintensiteten, har för tillfället bara två arbeten som ska skrivas! =P

 

Men hur som haver.. Ikväll ska det inlämningen firas genom att tjejmys och tillverkning (för inte kan man väl kalla det tillagning?) av egen sushi! Mumma!!

 

 

Men innan dess blir det lite skrivarbete och/eller artikelläsning och -letning.. =) Jippie-kay-ey motherfucker!


Världens bästa flickvän!

Den tituleringen fick jag tidigare ikväll, gissa om det värmde? =D Tycker i och för sig att det var ganska välförtjänt med tanke på att jag städat, diskat, lagat mat, fixat en tavla, hällt upp vin och mest var allmänt snäll och söt när min habibi kom hem..! Jag hade till och med planerat in att han skulle ut och åka lite longboard innan solen försvann! =)

 

Maten blev grymt god, kan jag verkligen rekommendera: Lax strödd med purjolök inbäddad i mango chutney- och ingefärasås..! Mmm!!! Här hittar ni receptet.

 

Nu är det filmmys med The Green Hornet, lite choklad och te.. Underbart! =)


Sådär ja!

Då var match 1 av 4 avklarad! =D Go Färjestad, go go go!

 

 

..och som vanligt när det går min väg firar jag med skumpa!! ;D


Gissa hur det gick..! :D

dsc00105 (MMS)

Gissa hur det gick..! :D


Bu-fucking-huu!

Hoppas, hoppas, hoppas att detta blir sista tentan!! Men känslan i kroppen (eller är det huvudet?) vill inte riktigt gå med på det förbehållslöst.. Men men, en omtenta gör väl bara att kunskapen sätter sig desto djupare, inte sant?

 

Oavsett hur det går tror jag jag ska fira/sörja med lite vin och köksluckeslipning ikväll (blev ingen under helgen), så det så!

 

Men nu ska jag göra mig iordning för lite sista-minuten-plugg med Sofie på Clincan..! Håll tummarna för mig kära vänner!


Träning <3

Idag var jag för första gången sedan 8 februari ute på löparrunda! Detta innebar även mitt första träningspass på enhel(!!) månad!

 

Var galet tungt, men väljer att tro att det snarare beror på att jag inte är heeeelt frisk från min fruktansvärt segdragna förkylning är att jag förlorat formen fullständigt på en månad.. =P

 

Just nu känns det iallafall jävligt gött att sitta här i soffan, nyduschad, färdigtränad och fräsch! Har visst saknat den känslan..

 

Nu ska jag dock försöka plugga lite till inför tentan imorgon.. Svårt att veta riktigt på vilken nivå man ska kunna det vi gått igenom i kursen, men får hoppas att den kunskap som fastnat är tillräcklig! Håll tummarna för mig imorgon kl. 13.00 och ett par timmar framåt!


Aprils fool

Kom precis på att det ju faktiskt inte bara är fredag, det är även 1a april!

 

Man kanske borde koka ihop något riktigt bra aprilskämt till någon..? Mwoooooahahahahahahaaaaa!!






Bild 10 - någon jag tycker är väldigt snäll

Tim i Kårridoren, måste vara en av världens snällaste människor.. <3

I slept in

Vaknade kl 9.00, men klev inte upp ur sängen förrän 40 minuter senare, såå skönt! Nu har jag käkat frukost i en timme, så det börjar väl bli dags att plocka fram de efterlängtade artiklarna igen..!

 

Funderar lite på vad man ska hitta på ikväll, slogs nyss av att det ju faktiskt är fredag! Hade det varit fint väder hade man ju kunnat grilla lite, men så är icke fallet.. Spelkväll kanske? ..eller så är det ikväll vi ska styra upp det här med att slipa och måla de sista köksluckorna!

 

Jaja, visar sig - nu blir det plugg!


RSS 2.0