Tisdag mitt i veckan

Sedan sist har jag lekt Shrek (eller kanske snarare Fiona då jag ju faktiskt är tjej) i samband med slipning av gröna(!!) skåp, varit på en mycket trevlig företagsfest samt haft en riktigt härlig picnic och utekväll i Stockholm, tack allihop som medverkat till dessa aktiviteter, jag har stortrivts hela tiden!

 

Igår var jag så galet effektiv, är toknöjd med mig själv! Började dagen med att cykla hem till korridoren för att hämta lite prylar, sen slängde jag in tvätt och medan det kördes slipade jag ovan nämnda skåp. Efter laddningen av nästa omgång tvätt stack jag ut på en löparrunda och efter det blev det lunch och torkning av tvätten. Jag hade dessutom tänkt olja in utemöblerna, men när jag precis plockat fram alla grejer jag behövde kom Jonas och en kompis hem från jobbet för att kolla Starcraftfinalerna från Göteborg, så kände inte riktigt för det. Sköt därför upp oljandet till idag. Tyvärr hade jag tokont i ryggen igår, så var snudd på gråtfärdig av smärta efter middagen, men efter lite massage och några snälla ord från Jonas så kändes det mycket bättre.

 

Är inte helt okej i ryggen idag heller, men med ett lite lugnare tempo idag ska det nog gå fint..!


Bild 11 - en person jag kan berätta allt för

Jag tyckte det var dags för en ny bild i bildleken idag igen, så here we go:

 

 

Camilla, som blev en av mina bästa vänner under gymnasietiden, är fortfarande den jag kan ringa när som helst på dygnet när livet känns tungt och orättvist. Även om vi inte längre umgås alls så mycket längre vet jag att hon finns där för mig.


Mitten av juni

Så är vi där. Andra halvlek av 2011. Det har (som vanligt) gått så galet fort, jag hinner liksom inte med! Men jag måste nog ändå erkänna att första halvlek varit himla bra, bortsett från några större och mindre fartgupp.

 

Ikväll är det klättring som står på schemat, och då alla övriga klätterkamrater är bortflugna från staden blir det jag och Jonas som får stå ut med att stirra på varandras selförsedda rumpor, fina grejer det! ;P

I övrigt har andra lagret vit färg målats på ett gäng köksluckor, så efter ett sista lager som ska på imorgon kan de tas in och förgylla det grönvita vidundret som gå runder namnet kök. Men snart så, nästa vecka(!!), då ska det gröna minsann vara helt borta. Så länge det inte blir jääääättefint väder förstås.. Eller Hanna kommer till stan och vill leka.. Eller jag hellre vill läsa någon bra bok eller tidning.. Eller.. ja. Tanken finns i alla fall där, och det är väl tanken som räknas, inte sant?

 

Nu ska jag hur som helst värma upp klätterfingrarna med lite tv-spel! =D

 


18 maj

Det var senaste gången jag bloggade. En hel månad sedan, men ändå känns det som att det var längre sen ändå. Jag ska helt enkelt försöka skärpa mig! Kan ju inte direkt påstå att jag har en hiskeligt massa andra viktiga saker som tar upp all min tid. Nog för att jag fått klätterutrustning och därför satsar på att klänga på väggar så ofta som möjligt, har tagit upp det här med att ändra färgen på de illgröna köksluckorna till härligt vita, målar och spacklar hemma i korridoren, ska olja utemöbler, åka till Stockholm, gå på företagsfest och nånstans mitt i allt även hinna med att fira midsommar, åka hem till Kristinehamn och sommarstugan för att där umgås med vänner, snickra, måla, klippa gräs och häckar, cykla, springa, gå och bara ha det allmänt GÖTT. För det kan jag, för jag har sommarlov (är arbetslös)!!

 

Sedan sist har jag fått avslag på jobbet jag var på intervju för, skrivit klart (och fått godkänt på) arbetet om demens samt TAGIT EXAMEN! Jag kan därför numera officiellt titulera mig legitimerad sjukgymnast (eller ja, har ju i och för sig inte fått legitimationen riktigt än, men den är på väg!)! Fast å andra sidan är jag ju en arbetslös legitimerad sjukgymnast, så det kanske inte riktigt smäller så himla högt ändå..? Får se det från den ljusa sidan - ett sista sommarlov innan några decennier av arbete tar vid, wohoo!

 

Köksluckorna kallar, men innan jag går ner i källaren och skvätter lite färg på dem avslutar jag med lite bilder från examen. Enjoy:

 

 

Hela klassen




Fina flickor


Glad sjukgymnast!





RSS 2.0