Blixten!

Jag satt här i hemma i soffan med böckerna uppslagna, men lyckades inte få in särskilt mycket i huvudet, så jag gjorde det enda vettiga - stack ut och sprang. Och OJ vad jag sprang! Jag sänkte mitt personbästa med 3 minuter, och höll alltså 5-minuterstempo i 7 kilometer!! Jag är grymt nöjd! Speciellt med tanke på att jag varit sjuk i 2 veckor och detta är andra konditionspasset efter det..!! =D

 

Åh, vad skönt det känns! Helt klart värt att överge böckerna för!!


Fortfarande en dryg vecka kvar, hur ska ja...

foto0182 (MMS)

Fortfarande en dryg vecka kvar, hur ska jag palla!? Ps. Ryggmärgsskador är TRÅKIGT!


Vilken kväll!!

Ojojoj, denna kväll har minsann inte gått av för hackor, jag har redan haft 3 glödande dejter!! Kvällen inleddes med lite romantik mellan mig och dammtrasan, för att sedan gå vidare till lite svettigt dansande med dammsugare och avslutades med smekande lite varstand med moppen.. Aaah, I think I'm in love!

 

Det gäller att slå på stort, det är ju ändå lördag!


Studyhorse

Idag har jag plugget för (nästan) hela slanten!! Jag har läst och skrivit om både CP och ryggmärgsbråck, yeah! Så nu har jag gjort mig förtjänt av en löparrunda!

 

Sitter för övrigt och funderar på om jag har råd att följa med på Sex and the city II ikväll.. Vore ju himla härligt med en riktigt tjejkväll, men klurar på om den där 110 kronorna kanske känns mer värda om si så där 2 månader, när kassan i övrigt ekar sådär förfärligt tomt.. Hmm, jag får nog fundera lite mer på det under löpningen!

 


Blodomloppet

Ni är så jäkla duktiga, jag är imponerad!

 

Dags för mig att börja ge mig på milen nu också kanske, eller vad säger ni?


Träning igen

Yeah!

 

Efter mitt senaste tränings-uppehåll så vankades det en löptur i kära vallaskogen. Dock resulterade ett snabbt samtal med Hanna på msn att det istället blev BodyCombat ute på Tornet, helt klart okej det med! =D Trevligt sällskap iallafall!

 

Blev dessutom en tur in till affären också, mitt kylskåp har ekat tomt i nån vecka nu, så det var minst sagt välbehövligt!

 

Men nu blir det fula Bettan!


Tentaveckor

Tenta-p är här: heldag igår (förvisso fallstudie, resurs och c-uppsats, men ändå!), heldag idag och på samma sätt kommer det se ut kommande två veckor. Den 7e juni smäller det och sedan är det nya tag lagom till den 10e - dags för revansch!

 

Det är visst den 25e idag också! Tänk, jag hade nästan hunnit bli så van vid att inte kunna göra något som kostade pengar (eller handla mat för den delen) att jag praktiskt taget hade glömt bort denna underbara dag! Undrar vad man ska göra för att fira? ..kanske shoppa något fint, inhandla lite vin, köpa mat och varför inte en lunch på stan..? (nej, jag förstår inte varför mina pengar alltid är slut det 5:e..! =P

 

Åter till plugget!


Home sweet home

Först var en Norrköpingsresaturang med i "Kniven mot strupen" och sen filmar de i en liten håla utanför Örebro i "Grannfejden". Östgötska och gnällbältesdialekt, all in one night, kan det bli bättre? Skulle väl vara lite skön värmländska då. Sen är världen fulländad! =D

 

Ja guudars va naijs kvälla skullö blij då, gött! Men öm dä bliir så, dä spörs!


Livet som student.

Ibland går det. Ibland går det inte. Idag var en dag av det senare slaget. Revansch innan sommaren hoppas jag.

Sekt(ions)mys

Japp, idag bjöd vår härliga sektion på middag - grillade burgare i trädgårdsföreningen! Hade varit helt perfekt och underbart om det bara inte hade blåst så jävligt! Så lagom tills det att kubbspelandet och brännbollen skulle dra igång, tog jag och min förkylning och trampade hem för att krypa i soffan under under mitt allra tjockaste täcke! Nu, tre timmar senare, har värmen äntligen återkommit till min kropp tillräckligt mycket för att jag ska kunna lämnar täckets varma omfamning och pallra mig in i badrummet för lite tandborstning och annat kul innan det är läggdags.

 

För så är det när man har praktik.


Kristi flygare

Jag lyckades visst lura hit lite trevligt sällskap igår kväll, så imorse vankades det brakfrukost för att lyxa till det lite extra! =D Nygräddade baguetter, vattenmelon, jordgubbar och juice var några av ingredienserna, helt underbart!

 

Jag glömde fota vår frukost, så lånade en bild från nätet.. =P

 

Idag måste jag tyvärr göra lite nyttiga saker, så som handla mat och kanske t.o.m. tvätta, men ikväll ska Sofie göra mig fiiiin!! =D Kommer bli sjukt nice att göra nått åt skatboet uppe på huvudet, yeeha!


Konsten att göra ingenting

Detta är en av flera kvällar i rad som jag lyckats göra precis ingenting. Fan vad skönt det är!! =D Jag har bara suttit på arslet i soffan, glott på tv och slösurfat på datorn. Soooooft!

 

 

 

 

Men nu ska jag nog ta mig i kragen och hoppa in i duschen, måste ju bli fräsch inför min lediga dag! =P


Sjukling.. once again!

Vaknade idag med halsont och kände mig allmänt hängig, blev alltså att ringa till praktiken och sjukanmäla mig.. Hoppas de kan ha överseende med det och låta mig slippa komplettera min frånvaro, men det spôrs! I övrigt har jag sedan igårkväll tagit mig igenom både Alien och Aliens (alltså 1:an och 2:an av Alien-filmerna, fyndigt med titlarna va? ;P)

 

Hoppas jag känner mig piggare imorrn, håll tummarna för mig! Någon mer än jag som hört att glass lindrar sjukdomssymtomen? ;D

 

Nu ska jag fixa lite te, sen blir det fortsatt kurering framför tv:n!

 

Puss och kram


Förundrad över folket i väst

Sitter och pluggar chillar framför tv:n, just nu är det "are you smarter than a 5th grader?". Det programmet skulle aldrig funkar här i Sverige, med svenska deltagare. Jag menar, finns det någon som skulle ta 5 minuter på sig att svara på frågor som "Om du åker åt sydöst, och vänder 180 grader, vilken riktning färdas du då åt?" och "Vad är 101+98+4?".

He-rre-g-u-u-u-d! Det är ju läskigt. Eller att inte kunna svara på vad ens lands nationalsång heter! Galet!!

 

Jag har förresten köpt nya löparskor, och kostade i samband med det på mig en Nike+ sensor, så nu är det extra kul att vara ute och löpa!! =D Har tänkt ta en sväng om en liten stund, ska bara plugga chilla lite till först! =P

 

 

Är det förresten någon som har förslag på bra låtar att löpa till??

 

 

 

 

 


Shopping, sittning och UK - showtime!

Skulle ju bara ta en sväng på stan och titta, men jag råkade visst komma hem med två par chinos och tre linnen.. Ooooops..!

 

Nu är det dags att ladda inför fulsittning och utekravallen, yeaaah!!!!

 

 

 

Nu kör vi!!


RSS 2.0