Plugg

dålig uppdatering, jag vet.. Hinner dock inte skriva så långt nu heller, dags att promenera ner till Espresso House för en heldag med plugg med Hanna-banana!! =D .. och en massa(!!) kaffe! ;P

 

Imorrn blir det Örebro och på lördag bröllop!! Ska bli skitkul, måste bara komma på ett tal.. =S Önska mig lycka till! 

 

Ha en fin dag!


Svinstia no more!

För nu har jag städat, så det så! =D

Har sett ut som ett riktigt bombnedslag några dagar nu, och innan dess hade redan ett tjockt lager damm hunnit lägga sig (tur att alla förfestkompisar under SOF var för fulla för att märka det, haha!), mennu är det BORTA!

 

Startade dagen otäckt tidigt med en HLR-utbildning. Kändes bra att friska upp kunskaperna, och dessutom fick jag se (och använda!) en defibrillator! (Eller hjärtstartare som man tydligen ska säga, för "annars förstår inte folk vad man menar", haha!)

 

Därefter blev det lite lunch, paj idag igen, innan jag smög mig in på "fel" grupps ergometercykeltest. Enligt det har jag tydligen en syreupptagningsförmåga som en elitidrottare, jo jag tackar! =D Tror inte riktigt det stämmer, men alltid kul att höra..! =)

 

Därefter blev det 2 h pluggarna på ledundersökningar innan jag knatade iväg hemåt och begav mig ut på en löparrunda. Var minst sagt hög tid för lite träning, har ju inte kört ordentligt sen innan SOF, illa!

 

Imorrn blir det upp i gryningen, ska på bodypump kl 6.45, sen blir det ledundersökningar innan jag tar 11-bussen mot Norpan och gamla kla


Update

SOF var underbart! Kunde inte bett om en bättre helg - tack Fiffi!! =D TOP NOTCH!!!!! Lätt!

 

Nu återstår bara två veckors hårt tentaplugg, sen är det SOMMARLOV!! =D Jobb, jobb och åter jobb.. Men det är iallafall ett skönt avbrott från studierna, när man går hem från jobbet är man LEDIG, inga rapporter som ska lämnas in, inga basgruppsfall att plugga inför, inga seminarier att förbereda... Man kan bara vara!

 

Imorrn blir del lite HLR, tentaplugg och sen ergometercykeltest (man cyklar i typ 6 min, sen ska man kunna räkna ut sitt syreupptag...), ska bli lite skoj iaf.. Tror dock jag kommer ha hyfsad kolla på HLR:en, gick ju ändå en kurs i våras, men det är ju å andra sidan ALLTID bra med repetition..! 

 

Nej nu blir det lite musikbyte på iPoden innan läggdags!


Kära blogg

Förra året bytte jag ut alla mina fönster mot dyra tre-glas-lågenergi-fönster. Den här veckan ringde en man från firman som installerat fönstren. Han påpekade att dom gjort jobbet för ett helt år sedan men ännu inte fått betalt. Ok, bara för att jag är blondin så betyder det inte att jag automatiskt är dum. Så jag berättade för karln vad hans snacksalige försäljare sagt för ett år sedan, nämligen att efter ett år så har de här fönstren betalat sig själva. Och hallå!!! Det har gått ett år nu! Det blev tyst i andra änden av tråden så jag lade på. Han ringde inte upp igen. Han kände sig väl dum!

 

 

 

 

 

Tittade in på min gamla blogg för en liten stund sedan.. Vet inte om jag ska bli ledsen eller glad. Vet bara att jag är himla bra på att strula till det för mig - fortfarande..! Hur som helst, det var där jag hittade det här lilla inlägget, tycker fortfarande det är lite skojigt, haha!


Svunna tider och dold framtid..

Jaa.. har blivit en del prat om hur det var "på den gamla, goda tiden" idag, men även en del om hur framtiden kan komma att te sig. Tänk var gammal man blivit! Gammal nog att få köpa bil, gifta sig, flytta vart som helst, skaffa barn och ta sina egna beslut.. Kanske var det bättre förr, när man var liten, och inte behövde bestämma någonting på egen hand. Inga av de misstag som gjordes var ens eget fel och man slapp allt krångel som hör vardagen(?) till.. Men å andra sidan är det stundtals ganska skönt att få bestämma över sitt eget liv..

 

En del som bidrag till detta ålders-prat är ju såklart att N fyller 25 år idag - ett stooort grattis!! =D Nu är du inte 20 längre! ;P Och på lördag blir det födelsedagsfest, ska bli så himla kul!! Jag längtar!

 

Annars har tiden mest spenderats till en massa tänkande.. Hur vet man egentligen vad som är rätt och fel, och varför kan man inte plocka bort tankar som man inte vill ha ur hjärnan, precis som man kan ta bort ett fult ällpe ur fruktkorgen..? Välkommen in i vuxenvärlden - här bestämmer du allt, men styr inte över någonting viktigt!

 

Jaja, på fredag blir det i alla fall SG-sittning och sedan utekravall, ska faktiskt bli skoj det också..! Fast det är klart, vill minnas att jag inte hade jättekul senaste UK, men det får vi ta och styra upp iår - kommer ju gå med riktigt skönt folk!

 

Imorrn blir det plugg(!!), matlagning (inför lördag) och så lite tvätt och städning om det hinns med. Finns det tid över på kvällen kanske man trampar förbi örat en sväng och gör gänget sällskap för den sedvanliga torsdagsölen, men det visar sig..!

 

Idag blev nolletidningen klar - så jäkla fin! Och så fick jag massage av Hanna - 1000 tack, det var såå skönt!!

Nu blir det i alla fall sängen.. Godnatt.


Pojkar..

..man kan inte leva med dem, men man kan inte heller leva utan dem.. =(

RSS 2.0