Tuffa veckor..

De senaste veckorna har onekligen varit tunga. Tidiga mornar, långa dagar och fullt upp helt enkelt.. Men samtidigt har det varit riktigt kul!!

 

Skönt att vi snaaart är klara med våra mätningar till kandidatuppsatsen, skönt att vi äntligen börjat med OMT istället för MDT i ländryggskursen (mer klämma, känna och naket, det gillar vi!!) och härligt med allt trevligt som hänt på kvällarna!

 

Ikväll är det dags för mätning nr. 17 (av 20) och imorgon ska jag ställa upp för Hanna och Anna i deras studie, men sen mina vänner, är det HELG!! =D Fast innan det är det lite party på underground innan folk (och tydligen en och annan griiiis) ska ut på galej på Kårallen.

 

Nu ska jag piffa till mig lite så att jag inte skrämmer iväg vår studiedeltagare, sen är det hög tid att trampa iväg mot labbet..

 

Trevlig helg!


Bild 4 - en bild från en konstig tid i mitt liv

Denna bild är från finsittningen, Nolle-p 2009, när vi varit faddrar. Tidigare den dagen hade jag blivit singel, så ni kan tänka er att känslorna var lite blandade.


Bild 3 - en bild på mig själv

Hälsouniversitetets höstbal, 2009-11-21..!

Bild 2 - en bild på någon i min familj

Min kära bror! =)


Studiedeltagare - check!

..och så var första riktiga deltagaren till vår studie bokad, känns GRYMT! Vi är på gång, detta kommer gå vägen, vi kommer göra ett skitbra jobb! Hell yeah!

 

 

BTW, det där att faktiskt skriva att jag inte har inspiration för att skriva verkade funka lite som omvänt psykologi.. Skoj! =)


Bild 1 - någon jag umgås väldigt mycket med

Sedan vi började hänga mer för ett drygt år sedan är vi numera oskiljaktiga..! Eller ja, okej då. Inte riktigt. Men ni fattar poängen. Min underbara Hanna! <3


Lathet som straffar sig..

Jaa, är man för upptagen och lat för att ta sig till Tornet eller City så får man skylla sig själv för att det blir en löptur i regn och slask..!

 

Men jag har iallafall varit lite duktig med c-uppsatsen och det ska belönas med skumbad efter rundan, för det är jag värd! =D

 

 

Det är förresten lite skumt hur ockuperad ens hjärna kan vara med vissa saker - att den inte ens kan släppa det under nattens djupa sömntimmar..! Inte för att jag klagar, men ändå..


Bildlek

Har dålig inspiration just nu, men sprang på den här idén för ett tag sen och tyckte att det nu var dags att testa den. Tanken är att man ska lägga ut bilder med mer eller mindre jämna mellanrum (kan redan nu säga att det inte kommer bli dagligen, men ev. veckovis..!) utifrån olika aspekter. Och eftersom jag är lite smålat kommer det troligtvis inte bli nytagna, men ändå.. =P

Här är iaf upplägget, haka gärna på du med!

 

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på någon i din familj.
3e bilden: En bild på dig själv.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Sovmorgon

Gick faktiskt upp ur sängen utan några större problem när klockan ringde i morse, men insåg efter si så där 5 minuter att föreläsningarna som stod på schemat faktiskt inte lockade det minsta.. =P Så jag bäddade upp sängen igen och kröp ner ett par timmar till! Feijnt döh! =D

 

En löparrunda och lite frukost senare är det dags för en snabblunch (fisksoppa minus fisk, plus räkor ;P)..! Eftermiddagen/kvällen kommer ägnas åt lite gruppreflektioner inför placeringen på den studentdrivna vårdavdelningen, promenad med härligt sällskap och så neuroträning..! Bara trevligheter på schemat alltså! =D

 

Hoppasn i får en lika bra dag som jag har tänkt ha!


RSS 2.0