Orka

Tjaa.. vad kan man säga? Tydligen har jag tröttnat på att blogga.. Men jag hoppas suget kommer snart igen, har ju till och med en bra idé om vad jag ska skriva om! =P

 

Kram och godnatt!


Inte supa sushi..

..utan GÖRA DEN SJÄLV! Det ni!

Är hemma hos Lina i Kristinehamn och blir av med min göra-egen-sushi-oskuld, visst är det häftigt??

Och dessutom har Lina nyligen skaffat en übersöt liten münsterländer - en valp! =D Så nu har jag händerna fulla heeela kvällen - I like it!

Glad påsk på er alla! Om någon/några dag(ar) kommer jag starta ett litet projekt här på bloggen, berättar mer då!

Grillkväll!

Aah, om ungefär en timme kommer köttet läggas på grillen, skitsnacket med riktigt härligt folk kommer vara i full gång och man kommer knäcka en öl... Aaah, perfekt fredagkväll, eller vad säger ni?

 

Var uppe med tuppen i morse - spinning klockan 6.45!! Duktigt va? Jag är iallafall stolt! =D

 

Solen har varit framme hela dagen, ända tills nu och det har varit såååå skönt!! Mer sånt!

Nej, nu bär det av mot volleybollplanen och folket!

Ha en trevlig fredagskväll, det ska jag!


April april!

Såvitt jag vet blev jag faktiskt inte lurad igår, inte heller lurade jag någon! Så ja, inlägget jag skrev igår om att jag tränat med Sanna Kallur var faktiskt sant..! =D

 

Idag har det inte hänt så värst mycket, fick en trevlig förmiddag i sängen, hann precis börja plugga innan Hanna fick mig på vettigare tankar och vi gick ut på en promenad - 5 km i rydskogen blev det, var himla najs! TACK, det får vi göra om snart igen!!

 

Hade planer på att köra lite abs och pilates ikväll, men passen startar om 45 minuter och jag har precis käkat lunch (måltiderna förskjuts väldigt när man äter frukost först kl 12, haha!), så det går nog bort.. Så jag skulle tro att det blir att köra lite crosstrainer och kanske lite löpning och/eller styrka istället, funkar ju det med! =D

 

Men först måste jag nog vila lite och låta maten smälta..! =)


Äntligen är våren här!!

Har legat ute i solen under lunchen, var SÅÅÅÅÅÅÅ skönt!! =D Man blir liksom lycklig i hela kroppen!

Snart bär det av ner mot stan och ett medelgympa-pass med klassen, sista gruppträningen.. =/ Har faktiskt varit riktigt kul att gå på/hålla i, och dessutom är det ren lyx att faktiskt få träna på skoltid, så jag kommer nog sakna det lite grann.. Jaja, får väl träna desto mer på egen hand, haha!

 

Appropå att träna! Igår tränade jag brevid ingen mindre än Sanna Kallur!!! Gick in på omklädningsrummet på Nautilus, såg en tjej som jag tyckte jag kände igen, nickade lite, mumlade fram ett litet hej och gick till skåpet.. Under tiden försökte jag komma på vartifrån jag kände igen henne.. Hade vi varit på samma fest? Hade vi någon gemensam bekant..? PLING! Det var ju Sanna Kallur! ..eller..? Jag försökte, så diskret som möjligt, kasta blickar mot hennes håll för att se om jag verkligen trodde rätt. Och visst var det hon! Tyvärr, tyckte jag, blev hon klar några minuter innan mig, så lite besviken över att bara ha fått vistas i en sådan duktig idrottare i några minuter fortsatte jag byta om och gick sedan för att köra mitt vanliga pass. Och vem sitter där och trampar på cykeln precis framför mig om inte Kallur! =D I en halvtimme fick jag nöjet av att stirra in i hennes nacke, lyckan var gjord bättre än så blir det inte... Trodde jag..!

Efter en halvtimmes träning skildes våra vägar åt, men när jag tillslut gick in i omklädningsrummet för att byta om igen fick jag se henne igen! NAKEN!! Jag har sett Sanna Kallur naken! Haha! =) Jäkligt fit och snygg kropp måste jag säga, ville dock inte titta för mycket! (sorry killar)

 

Nej, nu är det bäst att hoppa i träningskläderna och gasa iväg neråt! Vi hörs nån annan gång!


RSS 2.0