Dataonörd

Nu har jag försökt ändra till en lite mer höstig design här på bloggen, men den verkar visst inte vilja komma upp. Får se om det ordnar upp sig under kvällen, annars får jag la göra ett nytt försök så småningom.

 

Ikväll har jag enligt intrusktioner klunkat i mig en liter vatten, och imorgon ska jag delta i studien som ställer sig frågan "Varför svimmar vi?". Vet inte rikttigt vad jag kommer få göra, men det hade något med en slynga runt vaden och blodmängder som skulle flytta sig i kroppen, mätning av detta samt en liten, liten nål. Fast egentligen vet jag inte, tänkte mest att det kunde vara kul att ställa upp! Sen att det ger lite klirr i kassan, det gör ju inte saken sämre! ;P

 

Förkylningen är fortfarande inte borta, men kroppen känns i alla fall pigg! I helgen blir det hemfärd för lite sista kurering innan träningen (förhoppningsvis) drar igång på måndag igen!

 

Nu ska jag nog ringa min bror för att se om jag lyckas locka upp honom för att göra mig sällskap i de värmlanska skogarna i helgen..!

 

Jag lämnar er med ett smakprov på den nya designen:

 

 


I can do it!

Okej.. 7 sidor kvar att läsa, sen får jag göra VAD JAG VILL! För det bestämde jag. Nu. Kanske är dags att försöka sig på att göra om bloggdesignen? ..är ju faktiskt lite vettigare än att kolla runt på skor som jag ändå inte får köpa..! =P

 

Nu jäklar kör vi!


Den här bjuder jag på!

Då var smurfen laddad inför lite plugg! =)


Åååh, jag är så kär!!

Det finns så många fina skor, jag är helt förälskad! Jag har hittat min nya fettich! <3

 

Här kommer ett smakprov:

 

 

 

 

Ojdå, gillar visst svarta framför allt.. Men så blir det la till hösten! Finns en hel del sommarfina skor därute på nätet, men känns som att man tyvärr gått miste om chansen att använda dem nu, får bli att satsa på några riktigt heta till nästa sommar! =D

 


Oproducerande

Äntligen har man haft lite sjukgymnastik igen - färdighet och fina fötter, jo jag tackar! =D

 

Sitter här i min soffa, där jag spenderat de senaste 3 timmarna, och har tänkt plugga. Har till och med tagit upp och gjort markeringar i ett av mina tre häften. Men sen då? Det går så seeegt! Och det här är bara första basgruppsplugget denna termin.. Hur f*n har jag tänkt att det här ska gå?!?

 

Nej, ska nog ta och fixa lite mat och fundera över min situation. Lite senare blir det korridorsfika, yay! DÅ ska jag ha läst klart min höften, jag lovar! =)

 

No video, no cristal biaaatch!


Dagens nyckelord: effektivitet!

Jajjemän! Gamla bilder, drinkrecept, killsnack, shoppingtips... Det är vad vi hunnit avverka idag, hard work work..! ;P

 

Eller ja, vi har faktiskt gått igenom arbetet en gång på de här två timmarna! =)

 

Är tydligen på bättringsvägen - munlädret går i ett på  mig här idag! I love it!

Är dessutom pepp på kvällen, temat är bestämt och shoppingrundan inplanerad, hell yeah!

 

Vad gör vi? Nu kör vi!!


Fever

...Fever in the morning, fever all through the night.
You give me fever, you give me fever, oh yeah,

Fever all through the night...

 

 

Jag fick i alla fall vara feberfri flera timmar på förmiddagen, tjohoo! Nu ska jag försöka äta lite lunch, åh vad sugen jag är..! Glass och hallon, kanske? ;P


KrasselPrassel

I ett par dagar har inte så värst mycket annat än c-uppsatsande; Sputnik, kinesioditt och kinesiodatt, emg, elektromyografi, elektromyograf, aktionspotential, angulus acromialis, th2 och neråt, basen, armar, ryggen, trapezius och rhomboideer, muskelaktivitet, labbet och labbtider, november och seminarier..

Jaa, många tankar, funderingar och frågor som snurrar, helt klart.

 

I söndags kväll fick jag lite ont i halsen, och när jag vaknade på måndagmorgonen var förkylningen ett faktum. Blev förvånad över att man kunde bli så förkyld så snabbt?? Igårkväll när jag cyklat hem från neuroträningen smärtade mina luftvägar galet mycket, och någon timme senare var jag tvungen att ställa mig i varmduschen i en halvtimme, för att sedan bädda ner mig under dubbla täcken bara för att sluta hacka tänder.. Natten ägnades sedan mest åt att bada i svett, varvat med att börja skaka i hela kroppen så snart en kroppsdel kom utanför täcket. Tyvärr fick jag sjukanmäla mig till Sofie idag, hoppas det går bra utan mig! Men nu har jag piggnat till en aning och tänkte att jag nog kan sätta mig och jobba lite, så att jag slipper känna mig helt värdelös och lat..

 

Krya på mig!


Torsdag 16/9

När klockan ringde kände jag mig faktiskt rätt pigg och hoppade upp ur sängen utan problem.. Nu, en frukost MED kaffe senare, kommer tröttheten krypande igen och sängen ser allt mer lockande ut.. Kanske var det insikten i att skoldagen inte är över förrän om 7h.. Men då är det mentorsfika, så jag kanske kan stå ut! ;P

 

Finns inget pass på Nautilus ikväll, och jag är tyvärr inte sugen på innebandy, så SG-gympan lockar inte.. Det innebär att det antingen blir en löparrunda eller kanske vilodag..! Det visar sig..!

 

Nu ska jag borsta tänderna, sen trampa iväg till skolan..! Morsning!


Shopping

Jag och Hanna tog förresten en sväng på stan innan träningen, hittade en oversized tunika och en spetsbody, skitfint!

 

Check it out:

 

 


Nu jäklar blir det bodypump för hela slanten!

Min favoritledare är tillbaks, så nu kommer jag pumpa järnet i höst!! ;D

6:e träningsdagen i rad, vissa mer intensiva än andra - känns så himla underbart att vara igång igen!!

 

Just nu sitter jag och tittar på tv 4:as utfrågning av de rödgröna.. Har inte riktigt lika bra fokus som igår när alliansen var på besök, men något vettigt snappar jag nog upp ändå.. Imorgon blir det debatt, sen ska jag nog kunna fatta ett vettigt(?!) beslut på söndag!


Vad är det för skillnad på en ninja? Han k...

Vad är det för skillnad på en ninja? Han kan varken cykla! (Japp, det är fest ikväll igen!! :D)


Mör

Så jäkla gött det känns att ha tränat!! Mmm, jag är sådär mysig i hela kroppen, sådär som bara träning kan få en att känna..!!

 

Hade tänkt sortera lite i mina nya fina lådor, men känner nog att en powernap lockar lite mer! Måste ju ladda batterierna så att jag orkar med kvällen - Finsittning på Flamman väntar!! ..det känns skönt att denna bara kan bli bättre än flojårets..

 

Sweet dreams, ses i dimman!


Dags att vara sådär duktig igen!

Nu snörar jag på mig löparskorna, för att jogga ner till ett bodypumppass, för att sedan löpa hem igen! Förvisso efter en snabbvisit på systemet, men vad ska man göra - det är ju fest på Flamman ikväll! ;P

Vrickade förresten foten under löpningen igår, men med lite kinesiotape så ska det nog gå bra! =D Gutt att kunna laga sig själv!!


Je suis bon!

Très bon! Blev långa rundan: 7,8 km på lite drygt 37 min, helt ok!

 

Nu blir det spelkväll hos Böna, adios!


Hejdå HEL!

Sådär ja, så var det äntligen över! Tror minsann jag ska fira det hela med en liten regnig löparrunda i skogen!


Snart över

Okej, det är lugnt.. Trots frustrationen, irritationen och ilskan som drabbade mig igår har jag alltså INTE gått och tagit livet av mig. Istället bet jag ihop, bad om tips och skrev klart skiten. Nu är den inmailad och dessutom är kommunikationsuppgiften i form av rollspel gjord, så nu är det bara lite sköna diskussioner kvar imorgon, sen kommer det ALDRIG MER BLI HEL!

 

Ikväll blir det eftersläpp till Ärtor & Punch ute på [hg], kan nog bli kul! Iallafall för mig som börjar först imorgon eftermiddag, moahahaha!

 


HATA HEL!

Jävla bajsuppgift, hur i helvete ska jag kunna sätta referenser på INTERPROFESSIONELLT LÄRANDE INNEBÄR FÖR MIG?!? Eller vad JAG har för förhållningssätt och fördomar kring andra utbildningar?!? Eller hur JAG valde att göra min ENSKILDA problembearbetning av första scenariot, när vi bara har gjort den i grupp!????


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!


Bröstcancerbehandling..

Idag ska jag ta tag i mitt liv - ska skriva klart sexologirapporten, kanske (förhoppningsvis!) leka patient till de som läser ländryggskursen och på så sätt få ryggen undersökt av en McKenzie-expert och ikväll står spinning och core på schemat.. Sen borde jag kanske slänga in lite tvätt och städning där någonstans också..! Men det får i så fall bli senare!

 

Nu ska jag lägga allt mitt fokus på vilken påverkan bröstcancer-behandling kan ge på sexlivet, bara så att ni vet! Önska mig lycka till!

 


Ghostbusters!!

Ikväll har jag och Proppen spökat för MedBi-nollan, vi var superläskiga och -snygga! =P

 


Söndag

Efter tredagars blev det en spontan(?) kräftskiva med kära Papi longlegs, Tim och hela maskinargänget - grymt fint! Men nu ska jag plugga lite framför tv:n (läs zappa med dåligt samvete)..!

 

Later loosers!


How come grown-ups don't go out to play? ...

foto0332 (MMS)

How come grown-ups don't go out to play? Grown-ups can only justify playing outside by calling it exercise, doing it when they'd rather not, and keeping records to quantify their performance. That sounds like a job. ..Except you don't get paid. So play is worse than work? Being a grown-up is tough.


Träning och SEX!

Nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv igen! Eller ja, i träningsdelen av det iallafall, inte dåligt så långt! Bodypump i måndags och så spinning igår, sjukt jobbigt! Nu smärtar större delen av kroppen så fort jag rör mig, det är underbart!!

 

Idag måste jag läsa på lite om sex och homo-, bi- och transsexualitet samt queer, blir nog skoj! Andra delen av HEL (Hälsa, Etik, Lärande) har satt igång, så kommande 2 veckorna 1,5 veckorna (herregud vad tiden går fort!) kommer handla om sex, sex, sex! Kan terminen starta bättre? ;P

 

Ikväll är det dags för gammelfadder-kväll..! Våra småttingar har klivit i våra (stooooora) skor och blivit faddrar, och ikväll är det dags för oss gamlingar att åter visa ynglingarna hur man festar, SG-style! Så är du i Linköping, kom till Sliver ikväll, det är där det händer!!

 

Nu ska jag googla gay, homo och transsexuell, kommer nog bli en del intressanta träffar.. ;P


RSS 2.0