Så kan det vara.

Ont i huvudet..

Funderar på att gå och lägga mig.

Typ nu.

 


Kristinehamns skärgård

Den är minsann himla najs!

 

Efter jobbet kom pappa och hämtade mig, Lina, hennes kille och lilla vovven och så åkte vi ut och gjorde mamma sällskap på en av våra underbara öar! Efter ca 4 timmars sol, bad och en massa bus bar det av hemåt, men två brända päron och en rosig Camilla, underbart!!

 

Men det är sant som de säger: sjön suger! Eller så kanske jag är trött på grund av att jag gick upp så tidigt i morse? Hur som helst, blir nog inte något sen kväll ikväll, vore gött att vakna pigg hyfsat tidigt imorrn, då kanske man kan lura med Lina och Kakan ut till någon ö igen!! =D

 

Nu blir det iallafall bokläsning (Den vita massajen) ute på altanen!


Jobba, jobba, jobba..

Har jobbat från kl. 15 idag, kom hem för drygt en timme sen, har sedan dess masserat pappas onda rygg (som faktiskt blev bättre!) och nu är det läggdags - kl 5.45 imorgon ringer klockan och det är dags för en ny arbetardag..! Det är faktiskt fortfarande kul, även om man kunde vara utan vissa "kamrater", men dom boende är ju hur sköna som helst - I love you! Haha!

 

 

 

Imorrn hoppas jag iallafall att en glad Lina och en ännu gladare Kakan väntar på mig efter jobbet så att vi kan åka och bada!! =D

 

 

Godnatt allihop!

 


=(

Vilken jävla liten håla man bor i! När vi kommer fram till gymmet möts vi at en skylt som säger "OBS! Under juni, juli, augusti är gymmet stängt på lördagar och söndagar."

Vad fan, ska man inte få träna på helgerna bara för att det är sommar?!?

Kristinehamn suger!


Utan mobil..

..i två dagar försmäktar jag i på denna ort..! =S

 

Japp, nu har detta hemska hänt även mig - jag har slarvat bort min mobil!! Det är sjukt hur handikappad man blir utan den, alla telefonnummer, alla som antagligen försöker få tag på en (yeah right.. =P) och alla ens påminnelser och bra noteringar.. *suck* Tur att man bor hos mamma och pappa så att man åtminstone har en hemtelefon att ringa ifrån, utan det vore jag ju helt lost!

Så alla ni vänner som läser bloggen, ni kan väl dra iväg ett mess mail med ert nummer, så att jag åtminstone har det när jag väl skaffar en ny mobil..!

 

Nej, nu är det dags att hoppa i träningskläderna och puttra iväg på mopparna in till gymmet, jag och Lina har bokat träningsdejt!

 

Håll tummarna för att min mobil dyker upp snart!!

 

*out*


Ledig

Guuud vad det är skönt att vara ledig!!

Har inte varit uppe ur sängen tidigare än kl 11 någon av de gångna tre dagarna! =D

Och dagen till ära har jag just inget planerat, ska bara ner på stan och handla lite, sen träna och så softa med Lina och lite hemmagjord Sushi! Vem vet, det kanske till och med bär av ner till Statt för att festa med alla nyblivna arbetslösa ungdomar, haha!

Sofie - lyssnade förresten på låten, riktigt najs! Uppdaterar dej om jag springer på nån annan vi kan peppa till!! =D

 

Amöba och apa

 

Nej, nu ska jag ta och testa spikmattan! =S


Stockholm

Så har man tillbringat de senaste dagarna i storstaden då, har varit väldigt trevligt! Många skratt, mycket mys och tv, och så spelade vi faktiskt fotboll också, tror minsann jag imponerade lite på grabbarna! =D

 

Idag bar det återigen av hem till Krillehôlan och päronen.. På vägen hem fick jag ett himla trevligt samtal från Silva som undrade om jag ville åka på solsemester med henne v 34-35 - OM JAG VILL!!!! =D =D =D =D =D Kommer bli så jäkla najs! Du, jag, sol, bad, lite alkohol och bara softa! Mmmmm.....!

 

Nu blir det grannfedjen och sen Steig Larssons sista (Sussi, den är ok men fortfarande inte så sjukt spännande som du försöker inbilla mig.. =P)

 

Vi hörs snart igen!


Hemma i Hôla..

Japp, nu är det faktiskt sommarlov på riktigt! Efter en massa kånkande på väskor (3 stooooora och lika många normalstora) är jag äntligen (?) hemma i Kristinehamn - det betyder att det nu officiellt är lov!

 

Men redan imorgon bär det av mot nya vyer, nämligen vår kära hufvudstad! Här kommer det mysas, turistas och bara njutas i dagarna 3 (eventuellt 4 - Sussi, hur blir det?), kommer bli så himla härligt!

 

Dagen har tillbringats med att umgås med Lina och Kakan, blev både tacos, IKEA, Mio, Systemet och en himla trevlig bilresa innan vi skildes åt - kommer bli en najs sommar!! =D

 

Nu blir det föräldramys!


SOMMARLOV!!

Sitter här med en öl i handen och har precis skrivit klart terminens sista tenta! FAN VAD SKÖNT!!! Och jag tror till och med att det skulle kunna gå vägen..! 

 

Nu måste jag kuta iväg för ett möte om C-uppsatsen..!

 

IKVÄLL BLIR DET PARTY och jag är så jävla PEPP!!


Träning..

Kollade min träningsdagbok (www.shapelink.com) och insåg att jag faktiskt inte tränat på 1,5 veckor!! =S Ojojoj, jag som satsade på beach -09, vad har det blivit av mig?

 

Se där vad dåligt det är med tenta-p!!

Tur att jag har en massa öl i kylen att glädjas över! Och dom flesta är till och med mina!! =D


Shopping

..tycker ju som sagt att det är dööötrist att plugga, så en liten paus genom att visa upp vad jag shoppat på sistone kanske är hel ok? =)

 

Skor från Lindex, 180.-

 

Knickers från Vero Moda, 300:-

 

Klänning från Vero Moda, 200:-

 

Top/tunika från Gina Tricot, 149:-

 

 

Linne från Vero Moda, 99:-

 

Linne från Bik Bok, 99:- (köpte det även i vitt)

 

 

Jaha.. då är det väl bäst att jag återgår till pluggandet då.. Tur att jag har kvällen att se fram emot - korridorsmiddag och mys med N! =D Var länge sen nu, hög tid minsann! =P

 

Lycka till idag (gamla klassen) och imorrn (nya klassen) allihop! Vi får se till att hålla tummarna för varandra!! =D


2009-06-02

FRC, atrium, FEV1, Hb, TLC, allergisk alveolit, RV, kapillärer, ERV, IRV, ventriklar, PEP, PEF,  cystisk fibros, FEV%, venös insufficiens, PIF, ACBT, alveoler, sarkoidos, KOL och varicer....

 

Hur fan ska man kunna lära sig allt det där och mycker mer? =(

Jag vill ha sommarlov nu, är så sjukt trött på att plugga!!

Så det så.


Talet!

Förresten, jag höll ju ett tal också! På engelska!! Tyvärr kan jag inte skryta med att jag skrivit det själv, vi får se om ni känner igen det.. Sofie, avslöja inget! ;P

 

"I'd like to start by thanking both Kicki and Ahmed for inviting me and all of the others to be here on this very special day. I know you are going to remember this day for the rest of your lives, and I am so glad we are here to be a part of that memory.

 

Today is the day your life begins.

Today you become husband and wife.

Today you become accountable to someone other than yourself.

today you become accountable to each other.

To your future.

To all the possibilities that your marriage has to offer.

Together, no matter what happens, you'll be ready.

For anything.

For everything.

To take on life,

to take on  love.

To take on possibility and responsability.

Today, Kicki and Ahmed, your life begins.

I wish you both the very best."


Bröllop, plugg och SOOL!

Japp, i lördags var det dags - en gammal örebrovän gifte sig! Hon var så himla vacker! Tyvärr hade hon feber från det att jag kom på fredagen tills dess att jag åkte hem på lördag kväll stackaren.. Men hon skötte det fint iallafall, så nu är hon Fru Saladin (eller ja, egentligen inte eftersom hon inte bytte namn, men ändå...)

Här kommer några bilder:

Bröllopsparet Kicki Baltkvist och Ahmed Saladin

 

Här är jag och min vän Silva vid bröllopslunchen

 

Var bara tvungen att lägga upp den här också, visst är han söt??

 

 

Innan och efter det har det mest blivit plugg, eller ska jag säga försök till plugg, haha!

Är ju onekligen lite svårt att plugga när det är 25 grader, strålande sol och väldigt när till en skön gräsmatta! =D Men men, kommer nog gå ändå.. Men ni kan väl hålla tummarna för mig, just in case? ;P

 

 

Jag har förresten äntligen hittat en födelsedagspresent till min bror (som fyllde år 19 januari), visst är jag en bra syster?? Men det är okej, jag är förlåten - jag har nämligen inte träffat honom sen i julas, så jag har inte haft någon möjlighet att ge honom någon förrän nu när jag kommer hem..! Så det så!

 

 

Nej, nu ska jag ta en kall dusch, behövs efter 5 timmar ute i stekande solsken! =)

 

Mors!


RSS 2.0