Jag igen..

Skrev precis in det här på facebook, tänkte att det lika gärna kunde få komma upp här också.. =P

 

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Camilla

2. Ett ord på fyra bokstäver: Cell

3. Flicknamn: Cornelia

4. Pojknamn: Charlie

5. Yrke: Chef

6. Färg: Cerise

7. Klädesplagg: Cape

8. Mat: Citron

9. Sak i badrummet: cacharel-parfym (amor amor)

10. Plats/stad: Cape Verde

11. En orsak att vara sen: Chill

12. Något man skriker: C upp!

13. Film: Casablanca

14. Något man dricker: Champagne

15. Band: Creed

16. Djur: Chihuahua

17. Gatunamn: Centrumvägen

18. Bil: Citroën

19. Sång: Come on over - Christina Aguilera


PS.

Fick precis meddelande om att kvällens kladdkaka blivit utbytt mot choclate-cup-cakes, funkar helt klart för min del! =D Återkommer om något mer avgörande inför kvällen dyker upp! ;P DS.

Amtitiöslös, träningsnarkoman och SATC

Min ambitiöshet (är det verkligen ett ord?) har helt klart lagt av, iallafall när det gäller skolarbetet.. Efter det att jag skrev klart bakgrunden till äldrerapporten och en kort kort inledning till BK-rapporten la jag av helt.. Och eftersom vi inte ska ha basgrupp förrän om drygt en vecka, och vi inte har något som vi ska göra inför det tillfället sitter jag inte med nått sånt heller.. Däremot har jag iklätt mig rollen som träningsnarkoman, för att väga upp liksom! =)

 

Förra veckan tränade jag 6 av 7 dagar, denna vecka är jag, idag borträknat, tränat 3 av 4 dagar, med planerna på att antingen gå på spinning eller bodyattack senare idag..! =D =D Känns så grymt skönt att träna så mycket, I like it!

                             

 

Appropå dagens planer, efter lunch har jag och Sofie dejt inplanerat, vi ska kolla varandras leder, tjohoo! Sen bär det av ner mot stan eftersom Sofie vill kolla på jeans och väska (kanske blir det en väska eller nått annat kul till mig också, vem vet..). Vi har som sagt även tänkt träna, och därefter ska vi supa sussi, eller hur Sofie? =P Eller köpa sushi, om man ska ta det på icke-fylle-småländska, haha! Och sen ni, då blir det SATC-kväll med vin, SATC, kladdkaka och sushi med Sofie, Hanna och kanske nån mer, om nån får för sig att titta förbi! Ni är iallafall hjärligt välkomna hem till Fiffi!

 

 

Nu måste jag springa ut och ta hand om tvätten! Mors!


Fettisdag

..tur för mig att jag inte gillar semlor! När jag vaknade i morse var nämligen en av de första sakerna jag hörde på radion att en semla innehåller 500 kcal!! Eftersom jag inte gillar mandelmassa (är ju gjort på bittermandel, hörs ju redan på namnet att det smakar päckel!) har jag, de få gånger jag ätit semla, tagit bort det men efter att ha insett hur tråkigt det är att äta bröd med grädde gav jag upp..! Därmed inte sagt att jag inte äter andra godsaker istället, haha!

 

Funderar på att styra upp lite pluggande idag - skriva så mycket som möjligt på BK-rapporten, läsa på lite inför ledundersökningen imorgon (ska kolla på) och så vore det ju en bra idé att möta Sofie och träna lite på traktioner - när man drar isär ledytorna i exempelvis knät från varandra. Haha, låter riktigt hemsk, men jag lovar - det känns knappt! (fast det är klart, har man någon skada eller förslitning kan det göra lite ont)

 

Jag kollade förresten på Miami Inc här om dagen, och jag blir alltid så sjukt sugen på att tatuera mig när jag ser det.. Tror jag har listat ut vad jag vill tatuera, men inte vart jag vill ha den. Jag menar, det vore ju skönt att ha den på ett ställe där man kan dölja den om man vill, men samtidigt vill man ju att många ska kunna se den - det är ju dels därför man skaffar den! Hmm.. jaa, men en kolibri lär det bli iallafall.. Farmor sa alltid att hon skulle bli en kolibri när hon dog, så att hon kunde finnas kvar här i världen och vaka över oss som finns kvar.. Dessutom är de ju fina och tämligen häftiga! Fast det är klart, det är ju himla fint med text också!

Jaa, som ni märker - jag är inte helt klar i min tankebana än, men är helt klart sugen! =)

 

Nu ska jag nog ta och läsa lite i BK-boken!


Härlig kväll!!

Efter skolan promenerade jag hemåt med Markus i släptåg, vi satte oss och tog fram förslag på en massa låtar vi kan tänka oss använda till cirkelträningspasset vi och Jill ska hålla i, skoj skoj!

 

Några timmar senare möttes vi upp igen, denna gång med Kristoffer och iförda löparkläder. Upp till campushallen i en jäkla fart (eller ja, gick väl inte så himla snabbt egentligen, men fick ingen uppvärmning så mina luftrör var lite sura på mig resten av kvällen..) och sen spenderade vi dryga timmen ihop med lite annat folk från klassen på discogymmet! =D

 

Efter löpturen hem var det bara att hoppa in i duschen och sen knata hem till Markus för en himla trevlig pokerkväll, som jag nästan vann, hehe! Grattis till Johan som tog hem potterna på 80+80 kr! Bra jobbat!

 

Runt midnatt blev det dags för hemgång och efter ett halv glas vin och lite tv-tittande lade jag mig i sängen och slocknade som ett ljus, härligt!

Så, kort sagt, gårdagen var en bra dag! =D

 

Idag/ikväll blir det eventuellt tv-spels-kväll hos Kristoffer och Rasmus, får se om det suger i socialtarmen eller om jag hittar på nått annat trevlig.. Skulle ju inte vara helt fel med en liten spa-kväll, ni vet lite ansiktsmask, måla naglarna, göra hårinpackning.... =) Jaja, det spôrs!


Godmorgon!

Gårdagen var en bra dag!

 

Startade med sovmorgon (hoppade över 1a föreläsningen, var helt klart ett bra val!), sen fick vi en soft föreläsningen om hygien i vården.. Ok, ok, inte så himla skoj dag so far, men SEN! Efter lunch hade vi pedagogikseminarium och det blev himla lyckat! Min grupp höll i det, och ämnet till ära försökte vi vara så pedagogiska som vi bara kunde - varvade 10 minuters "föreläsningar" men aktivering, bland annat skulle tre personer lära sig en rörelse. En av dom fick bara lyssna, en fick bara läsa och en fick bara se, kul experiment va? Klassen fick förutom det skapa några rollspel och ta ställning till några påståenden.. Allt som allt var det ett riktigt lyckat seminarium!

 

På kvällen bar det iväg ner mot stan, Missionskyrkan för att vara specifik, för att lira lite füssball (eller hur man nu stavar) med andra sjukgymnaster - alltid lika kul med våra idrottstorsdagar, synd bara att jag är rätt kass i just fotboll.. Men nästa gång ska vi tydligen ha ett aerobicpass, kommer nog gå bättre!! =D

 

Efter fotbollen var det bara att knata hem, hoppa in i duschen och sen fortsätta kvällen hos Jill med lite film och mys. Smala Sussi blev det, änna så jag blev lite sentimental! Jag menar, min familj pratar ju faktiskt så, haha!

 

Nu är det dags att trampa iväg till skolan - ska visa hur stark jag är (har färdighet i muskelstyrka) och sen ska vi få vår introduktion i ledundersökningar. Sen är det helg!!

 

Mors!


Utmaning

Blev inspirerad av en kompis blogg - hon hade blivit utmanad av en vän, och utmaningen löd:

 

* Gå in i mappen mina bilder


* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen


* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den


* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.

 

Här är en bild på min kära vän Linas pojkvän (som jag för övrigt kallar min vän också) Fredrik när vi är ute och bowlar i Kristinehamn tillsammans med Lina, Louise och Daniel. Bilder är drygt ett år gammal =)

 

Jag utmanar:

Sofie

Rasmus och Kristoffer

Lovisa

Lotta

Jenny

Camilla

 

Kör hårt!


Morgonpromenad

..i -6 grader, solsken och snöande, hur går det ihop?

 

Jag testar en teori - att jag sover för mycket och att det är därför jag är så trött jämt. Därför gick jag upp efter 7h sömn och gav mig ut på en morgonpromenad, kändes väldigt skönt (och framför allt duktigt!!).

 

Nu blir det frulle!


McKey!?

Hur kunde hon vinna? Analiegh (eller hur hon nu stavar) är ju mycket bättre..! Och varför var blogg.se tvungna att ha den nyheten på sin startsida, jag har ju inte ens hunnit se finalavsnittet än ju! *suck* Jaja, så kan det vara ibland! Inte för att jag är någon top-model-fantast, men nu har jag råkat sitta vid tv:n när de senaste 5 avsnitten gått, så jag har ju hunnit bli lite insatt och intresserad..

 

Verkar ändå bli en skön dag idag, schemafri hela dagen så jag har planerat in basgruppsarbete, träning, kanske lite matlagning.. Varför inte lite BK eller älderapport också?  ..när jag ändå är igång, så att säga..! =D

 

Imorrn blir det inflyttningsfest hos David och Lovisa, ska bli riktigt kul!! Och sen på lördag blir det antingen en ny inflyttningsfest eller kravall, har inte riktigt bestämt mig än.. Nån som har koll på vilka i klassen som ska gå? Det lutar iallafall liite mer åt kravall-hållet, vore ju kul att festa loss ordentligt med lite sjukgymanster, var ett tag sen sist!

 

Åh! Nu kom Mika - Grace Kelly igång på mediaspelaren, haha vilka minnen! Festerifester, vanliga fester, resan hem från Linkan inför sommaren, N... Ojoj, nästan så att jag blir sentimental! =) Fast på ett väldigt bra sätt!

 

Jag har förresten tänkt på en sak.. Trots att jag sagt att jag inte ska ta upp något vettigt blir jag ändå lite sugen på att ha nått riktigt intelligent inlägg (skratta om ni vill, men jag tror faktiskt jag klarar av det, haha! ;P).. Hur som helst har jag lite problem med att komma på ämnen, ni kanske har några förslag?

 

Dags att borsta tänderna och starta dagen, eller vad säger ni?


Ambitiös brutta!

Shit, aldrig skulle man kunna tro att JAG skulle kunna vara så här ambitiös!?! Jag menar, jag har redan börjat med äldrerapporten (skrivit klart bakgrunden!!!) OCH så har jag börjat med BK:n (Basal Kroppskännedom, lite avslappningsövningar och sånt)..  Äldrerapporten ska inte vara inne förrän i MAJ(!!!) och BK-rapporten is due först i slutet av mars!! Tjohoo!! Fast det är klart, har ju inte gjort så värst mycket på basgruppsarbetet till på måndag.. =P Men men, är ju schemafri hela dagen imorrn, och går bara några timmar på fredag, så det hinns nog med det också! Eftersom jag bara får träffa N på helgerna har jag lovat mig själv att fixa undan allt plugg under veckodagarna så att helgerna är fria, smart va?

Jaja, vi får väl se hur länge det här håller i sig, ni får hålla tummarna för mig! (och kanske köra ett och annat pep-talk då och då)

 

Jaha, vad händer annars? Träningen håller fortfarande i sig, tränar varje vardag (samma grej där - har tänkt att jag ska kunna vara ledig på helgerna), och så har jag styrt upp mina matvanor lite bättre - beach -09, here I come! Det värsta är ju bara att man får så himla dåligt samvete om man hoppar över träningen nån dag, eller om man tar ett extra mellanmål, så den biten måste rådas bot på också.. Med andra ord - jag får sluta vara så hård mot mig själv, lagom är bäst!! =D

 

Min trasiga hårddisk kommer förhoppningsvis få service snart, mailade netonnet igår och förklarade läget - hoppas på att dom skickar en ny adapter så att den kan få ström igen! Vore så jäkla surt om dom var tvungna att formatera om den så att jag förlorade alla bilder och sån tjag har på den.. (återigen får ni hålla tummarna för mig!)

 

Nej, nu ska jag kika på Las Vegas, me like!


Måste det verkligen stå något här?

Vilken intetsägande dag det har varit.. Visst, den började kalas med sol och härligt väder, men sen kom en väldigt platt föreläsning (återigen om sånt jag redan läst, blä), sen en tråkig lunch (iof god mat, men ändå), efter det en seeg basgruppsträff (där jag dessutom fick huvudvärk), sen hem, ta en tupplur, trögplugga, slöträna och här sitter jag nu.. Dessutom saknar jag N idag.. Men det är klart, såna dagar måste man väl också ha antar jag..!

 

Pärona var iallafall här och hälsade på i helgen, det var mysigt! Och så fick jag möjlighet att fräscha upp mina massagekunskaper, två gånger dessutom, haha! Men det var dom värda efter att ha släpat en massa saker hemifrån ända hit till mig i Linkan! På lördagkvällen gick pappa och kollade in whiskeymässan, medan jag och mamma tog en promenad till meddo för att sola, var himla skönt! Jag fick dessutom äntligen ändan ur vagnen (eller vad man nu säger) och skrev brev till min lilla faddertjej nere i Gambia! M o P åker ju dit nu på måndag, och då kan det ju vara kul att lämna fram det! Dessutom inhandlade jag och mamma lite presenter till våra små barn, halsband och hårklämmor, kläder och diverse annat småplock blev det tillslut, hoppas dom blir glada!

 

Mitt 7-åriga fadderbarn!

 

Fick dessutom en liten stund med N både i fredags och i söndags, men sen var det dags för honom att återigen dra ner till Jönkan (hans påhitt, inte mitt =P). Känns förvisso helt ok, vi kan ju höras lite när som helst på dagarna, och dessutom kommer han hem nästan varje helg, så det är ju långt bättre än vi hade det i höstas!

 

Nu blir det kvällsmat - nudlar med bönor (och kanske lite tonfisk om jag lyckas leta fram nån sån!)!


Musik och plugg

Sitter här och sliter (njaa, tycker egentligen det är rätt kul!) med basgruppsarbetet och lyssnar på riktigt härlig musik, tänkte att ni kanske ville veta vad jag lyssnar på:

  • Plain White T's - Hey there Delilah
  • Chris Brown - With you, Kiss kiss
  • Pink - So what
  • Usher - In this club och Confessions
  • The beach boys - Barbara Ann (ni som var med då Latex mötte Medsex vet varför! =D)
  • Mr Big - Wild world och To be with you
  • Håkan Hellström
  • Rihanna - Take a bow
  • Lars Winnerbäck
  • Jennifer Saunders - Holding out for a hero (kära minnen från vårt eminenta Latex-gyckel!)
  • Lasse Lindh
  • Vincent - Don't hate me
  • Israel Kamakawiwo'ole (fatta stavningen!!) - Somewhere over the rainbow
  • Rufus Wainright - Halleluja
  • Kid Rock - All summer long
  • Kate Perry - I kissed a girl
  • One Republic - Stop and stare
  • Lifehouse - Hanging by a moment

...och en massa, massa mer...! Med detta sagt kanske ni förstår att jag är lite av en allätare, i listan finns ju både nytt och äldre, rock, pop, ballader, svenskt och utländskt....  Appropå utländskt, ett tag lyssnade jag faktiskt på fransk reggae! Haha, det ni!

Ja visst ja, plugg var det visst som stod på "att-göra-listan"!

Jag kanske tittar in om en stund igen! Kram

 

PS. Jag har fått komplimanger för hur bloggen ser ut och mitt tips till er som vill efterlikna den är ganska avancerat... Klicka på "design" och välj stilmallen "travel".. KLART! Haha! =P Lycka till! DS.


Systemmyndig!

Japp, lilla Sofie har äntligen blivit stor - grattis på 20-årsdagen vännen! Och tack för tårtkalaset, det var riktigt trevligt!

 

Annars då? Jo, har ju gått och blivit ensambo igen.. Känns väldigt tomt, tänk att man kan bli så van att bo ihop med någon på bara två veckor! Måste vara för att vi trivdes så himla bra ihop! =) Tur att jag bor i korridor så att jag ändå har lite folk som jag kan trakassera när jag blir lite för ensam!

 

På torsdag kväll blir det förhoppningsvis en ny vinprovarkväll med Johni och Lotta, kommer isåfall vara i Lottas nya lya in the ghetto, spännande! =P

På fredag kommer N tillbaks från praktiken, så då blir det lite mys (med andra ord skruva ihop möbler i hans nya lya), och sen på helgen kommer pärona och hälsar på, ska bli riktigt skoj! Men tyvärr innebär det att jag måste banga födelsedagsfesten.. Känns sådär, tror dom kommer få så jäkla kul!! Men men, blir nog kul men mamma o pappa också..!

 

Nej, ikväll har jag lovat mig själv att försöka komma i säng tidigt så godnatt allihop!


RSS 2.0