Uttråkad!

Ja, det är sant.
Jag sitter här på praktiken och har faktiskt tråkigt! Men det är klart, har man tråkigt några timmar på 4 veckor kanske det kan ses som helt ok ändå.. Och jag har ju bara tråkigt för att det är så himla lite att göra - har inte gjort något vettigt sen ungefär kl 11.30..!

Men om 10 minuter ska jag få gå upp till arbetsterapeuterna och hänga lite med dem! =D Ska bli kul att återigen få se vad jag valde bort för det bättre yrket (eller vad säger du Sussi, haha!)!






Morsning!

Toastmaster

Ojoj, vad har jag nu gett mig in på.. Toastmaster på en SG-sittning, hur ska det gå? Och inte vilken SG-sittning som helst, höstens FINSITTNING! =S GAH!!

 

Tur att Sebbe ska vara med mig, bra att ha nån att luta sig mot, haha! Nädå, skämt åsido, detta ska nog gå bra! Har ju varit med förr, så att säga..! =P Eller vad sägs om TM på arbetsterapeuterna's finsittning OCH min gamla klass EXAMENSSITTNING! Yeah baby ;P





Jag och fina Sussi när vår toastmaster-oskuld tas! =D (japp, jag har varit brunett!)



 

Jag och TM-partnern Fredrik på examenssittning!

 

 

 

 

 

 

Vill utöver detta bara meddela världen att jag är fastare än Sofie! Så det så! ;P


Prydnadskatt säljes

Hej på er!

 

Känner mig snål idag, vill inte lägga ut 20:- genom att lägga upp en annons på Blocket, tänkte försöka här först. Nån som är sugen på att köpa min prydnadskatt? Högstbjudande. =D

 

 

 

=D

 


Födelsedagskalas!

Mitt tåg blev sent, alltså är jag sen. Och så har jag missat bussen, ska man kosta på sig taxi? Annars blir jag JÄTTESEN eller skyblöt.. Hmm..

 

Hur som helst, grattis på födelsedagen Silva!!


3 --> 2

Love actually och Little miss sunshine - mys hos Mackiluren!

Ny mobil att pilla på! =D

Inatt vinner vi en timme - det innebär extra lång sovmorgon, I like! =D


NY MOBIL!!

Efter att ha lånat en mobil från mammas jobb i drygt 4 månader har jag ÄNTLIGEN fått ändan ur vagnen och KÖPT EN EGEN!!

=D

 

Visst är den fin? =)


Tant Camilla filosoferar

Herregud vad FEL man jobbar, ergonimisk sett, när man krattar löv! Ojojoj.. Tänk att jobba med det flera dagar i vecka eller mer! Inte konstigt att vi sjukgymnaster behövs..! =P Det känns faktiskt bra att man när man arbetar kommer vara väldigt medveten om hur man står, gör och rör sig! Men nog om det.

 

Jag ska ta och kolla upp alla(?) mina skavanker - jag har ont i ryggen nu igen. Och om jag nu ska kolla upp det kan jag ju lika gärna passa på att kolla upp min axel, mitt knä, min nacke... Jag håller med min handledare: jag ÄR som en mormor!


28-timmarsdygn, ja tack!

Mellan praktik, mat och träning hinns inte så värst mycket annat med..

Redan på torsdag bär det av hem mot Linköping, får se hur mycket av mina nya kläder som får plats i väskan, haha! (Dagens I-landsproblem? =P)

 

Godnatt!

 


Hemhemhemma

I helgen var det Kristinehamn som gällde. Eller ja. Iallafall fredag kväll och lördag - söndag bar det av till Karlskoga och Boda Borg, wohoo! Där blev det mycket spring, klättring och blåmärken, mumma! =P

 

I fredags när jag kom hem, efter en shoppingrunda i Örebro med mamma (MYYS!) så möttes jag av SVENSKA KRÄFTOR!! Så jävla gott! Satte säkert i mig ett helt kilo(!!) själv!

 

Lördagen var inte heller så himla pjåkig..!

Dagen började med loppisfynd - EN CYKEL!! Så nu kan jag återigen joina Linköpings cykelmaffia (eller vad tycker du vi ska kalla oss Fiffi? =P)!! Ska bara komma på ett bra sätt att få cykeln från Kristinehamn till Linkan.. Hmm.

 

Dagen fortlöpte i samma underbara stil med att jag fick rota igenom en stor bag + en sån där svart sopsäck, FULLA MED KLÄDER! Skitfina och det mesta i perfekt storlek! =D =D Så nu är jag stolt ägare till en riktigt najs, vit höstjacka, 3(!!) kavajer (en normallång och två längre), en biege vinterjacka, en skidjacka, ett par Fornarina-jeans, en klänning, en tunika, nån topp..... =D Och allt helt gratis!

Självklart köpte jag under dagen en lott (vore ju dum om jag lät bli) men skrapade dom inte förrän söndagen, så det blev ingen vinst tyvärr.. =P

 

Lördagskvällen avslutades med riktigt god middag med trevligt sällskap hemma hos Lina!

 

Söndagen tillbringades som sagt på Boda Borg, med mycket klurande, klättrande, ålande, klängande, slängande och hoppande. SKITKUL!! Men OJ vad mina knän ser ut idag, haha! Blåa hela dom!

 

Precis som min arm kommer vara efter kvällens träning.. =P

Nä, nu sitter jag allt uppe på övertid - läggdags var ju för en timme sen! =S

Natti!


Livet som bussresenär.

Hur väljer man egentligen vilken sittplats man vill ha när man åker buss? Hur kommer det sig att vissa platser känns bättre än andra?

 

Beror det på avståndet till medpassagerarna, om sätet är långt fram, bak eller i mitten av bussen..? Troligtvis är det en kombination.

 

Vad är då jobbigast, att ha någon nära framför eller nära bakom platsen man själv sitter på? Eller direkt bredvid kanske?

 

Och visst är det jobbigt när man får solen rakt på sig, men den gardin du skulle kunna dra för finns hos grannen framför eller bakom.

 

Det är ett hårt liv att pendla! =P


Hälsningar Macko och mig

http://www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184

 

Don't you know that the bird is the word!?


EN TILL pepplåt!

Ojojoj, har tydligen för lite att göra här borta i Örebro.. Hittar ju pepplåtar överallt! =D

 

 

Ke$ha - Tik Tok

http://www.youtube.com/watch?v=sXMu14YlfXs

 


Citat från Markus:

"Jag gillar när tjejer kan fylla upp det de har på sig!"

 

..så här får du Markus, I know you like it:

 

 


Sjukgymnaster vs. arbetsterapeuter

Det är lustigt. Redan när jag läste till arbetsterapeut tyckte jag att de var några år äldre, och (oftast) flera kilo tyngre än sina (lite finare, mycket bättre) kollegor: sjukgymnasterna.

 

Och idag slogs jag av samma tanke igen. Jag menar, sjukgymnasterna på praktikplatsen är mellan 26 och kanske 46, medan arbetsterapeuterna snarast är mellan 40-65.

 

Och så har det varit på varenda praktikplats jag varit på. Och då har jag faktiskt hunnit med några stycken under mina 4,5 år på universitetet..

 

Hur kommer det sig egentligen? Jag menar, både yrkeskategorierna är ju införstådda i vikten av att röra sig och äta bra, båda två har bra träningsmöjligheter och yrkena är väl typ lika gamla också, eller?

 

Hur kan det då skilja så mycket?

 

 

Nån som har någon idé?


Jag lever!

Jag skulle t.o.m. vilja påstå att det gick bra! Kändes nästan som att vara hemma i Khamn och träna igen, mycket flams, mycket klagande på att vi skulle göra ditt eller datt, men kul var det iallafall!

 

 

Japp, de flesta är precis så unga som de ser ut - många 16-17-åringar.. =S Tur att mamma Camilla ska vara med 5 veckor framöver, hehe!

 

Jag ska lätt träna med dem imorrn också! =D

 

Nu blir det dusch och sen sängen, godkväll!


Nya pepplåtar?

Denna "gamla goding" i nytt format, kanske?


http://www.youtube.com/watch?v=Ew74c-DqtcQ

 

 

Eller varför inte waddla till den här sköna sången? =D

 

http://www.youtube.com/watch?v=MtN1YnoL46Q


 

Går visst inte bädda in dem i scriptet, får göra det nån annan dag.. Men lyssna, framförallt på den sista! =D

 

 

Then I waddled away..

..'til the very next day!


Vad har jag nu gett mig in på?!!

Följde förra veckan med M för o kolla in herrarnas handbollslag här i stan, och jäklar vad sugen jag blev när jag såg dem springa omkring där, studsandes med sina små bollar (haha!)!

Så jag nämnde lite halvt-om-halvt seriöst att jag borde gå och kolla upp om jag kunde börja träna med damerna. Vore ju lite lagom att vara med 5 veckor, då kan de liksom inte ställa för stora krav på en..

Så idag tänkte jag att, vad fan, jag kan ju gå dit och kolla iallafall. Och innan jag visste ordet av så hade jag lovat att komma och träna med dem imorgon eller på onsdag!!

 

Hur fan ska jag klara det med min axel, min rygg, mina benhinnor och mitt otränade handbollssinne!?? Var ju 4-5 år sen jag tränade handboll! Scheisse!! (som min praktik-handledare skulle ha sagt)

=S Lova att hålla tummarna för mig!


Jag vill också!

Vad härligt det vore om jag också kunde springa på asfalt utan att mina benhinnor får tuppjuck! Då kunde man ju bara öppna dörren och börja jogga, se vart man hamnar liksom.. Men näää, nu måste man kolla upp vart spåren finns, ta sig dit och SEN kanske man kan löpa. Vem orkar det egentligen?!

 

Tur att det finns gym i Lindesberg!


Örebro

Det känns mycket konstigt att sitta här "hemma" i Örebro utan både Markus och Maria.. Helt tomt, bara jag här.. Scary ju, måste nog ringa nån innan jag lägger mig så att jag slipper vara mörkrädd.. =P

 

Det jobbigaste med att vara här i Örebro måste vara resandet. Varje gång man ska hit eller hem så sitter man banne mig halva dan på en buss och guppar! Tur för mig att jag kan sova hyfsat bra iallafall..!

 

Nej, nu blir det nog en film på datorn innan det är läggdags, vågar inte riktigt sitta ute i allrummet och kolla på tv, tänk om det skulle komma nån! =S

 

Godnatt!


Nykär!

Jamenvisst!

 

Jag har en (relativt) nyupptäckt kärlek till Lars Winnerbäck, ångrar faktiskt nu att jag inte var med dom andra och köpte biljetter till konserten.. Men men, kommer väl fler tåg!

 

 

Tack för "höst" Markus, det är tack vare den jag lyssnat så mycket på honom!


Jag behöver..

..en cykel, en mobil, nya inne- och uteskor. Billigt och bra, eller hur!?

 

Det är förresten trist att folk sprids över hela stan när man ska umgås, obra tycker jag!

Förutom det var det kul igår, men tyvärr typ inga bilder. Någon som vill dela med sig? =D

 

Annars är det en städ-, tvätt- och packdag idag. Vill så gärna umgås med alla mina härliga, både Hanna, Sussi, Fiffi och fler, men tiden är nog lite väl tajt.. Speciellt när man sover bort hela förmiddan, haha!

 

Tack för inatt hörni, det var najs!


Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

 

 

//Lars Winnerbäck - Kom änglar


Höst?

0,1 grader.

 

0,1 grader!

 

0,1 grader!!!!!!

 

Vart fan tog hösten vägen!?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tror ni jag vågar ställa ut Fiffis vin i cykelkorgen? =P


Humörsvängning

Tänk att man kan gå från att vara så otroligt peppad till att bli ett litet ynk på bråkdelen av en sekund.

Kvällen i korthet

Tre apor, 4 bright, 3 svetton och en galadress.

 

Nu - öl på ett Öra! =D


Update

Hösten är här: termometern visar 4,1 grader, regnet faller och löven fladdrar för fullt i vinden.. Mysigt, får en inte alls att längta tillbaks till sommaren. Eller ens fram till våren, nejdå..!

 

Gårdagen var visst en väldigt trött dag. Höll i förrgår kväll på att ställa klockan på 8, men ångrade mig och tänkte att jag minsann skulle få sova så länge som jag ville. Tänkte att jag ändå brukar vakna som senast vid 10-snåret.. Kl 11.30 behagade jag visst slå upp ögonen! Tur att skolan inte började förrän kl. 13, haha!

Vi fick träffa ett par personer som drabbats av RA (reumatoid artit, ledgångsreumatism) och det var riktigt intressant! Förutom att de berättade lite om hur det var att leva med sjukdomen så fick vi titta, känna och klämma lite - mycket givande! Vid kl 15 bar det av hemåt för lunch och en powernap (fatta att jag redan var trött igen, inte klokt!) men SEN minsann, då blev det en löparrunda med Fifflarn, Linn och Määääkus - mycket bra sprunget!! =D

 

På kvällen blev det mys, grå anatomi och godsaker ute i Ryd, I like!

 

Idag ska jag dock kompensera för att det bara blev ett träningspass och köra desto hårdare! Frågan är bara om jag ska köra lite löpning nu på förmiddagen eller om jag ska orka ta mig ner till gymmet och trampa runt lite på crosstrainern, hmm.. Sen blir det iallafall box-pass med bruttsen Pill och Fufflis!

 

Men emellan passen blir det shoppingrunda med HannaBanana och provning av SG-kläder, wohoo!

 

Har förresten märkt att vattnet rinner undan lite väl dåligt i min dusch, så igår tog jag tag i saken och lyfte på brunnslocket.... Väldigt omysigt!! XP  Men nu rinner iallafall vattnet undan fint igen! =D

 

Nej, man kanske ska ta och teckna lite medan frukosten får smälta.. =D


RSS 2.0