Chill

Ojojoj. Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt.. Har degat i soffan hela dagen, med undantag för en liten promenad till affären för att köpa naturgodis (som för övrigt redan är uppätet, haha!)!

 

Nu vill jag bli frisk så att jag kan komma igång och träna igen, beach -10 närmar sig ju med stormsteg!

 

 

Nu - mer Project Runway! =D


Sista februari

Mars, april har knopp i håret! Vår imorrn då alltså? =D

 

 


Dagen efter kvällen före..

Fast jag måste säga, jag känner mig rätt fräsch ändå - bara lite trött, i övrigt inte alls bakis! Nice! Hade som vanligt sjukt kul på Flamman, är sällan det blir nått annat när man är där..!

 

Dagen kommer försöka ägnas åt plugg, hann inte riktigt med det igår, det tog alldeles för lång tid att städa och tvätta! =P Men nu är det iallafall fint här hemma igen!

 

Hittade förresten Egoina på facebook - Regina Katralen är hennes riktiga namn, sjuk otippat! Jag menar Regina..! Trodde hon hetter något fint, som typ Evelina eller Erika eller något.. Men nä. Regina. Klart hon väljer att skriva under pseudonym..! =P

 

Mot böckerna!


Nej, nej, nej, nej, nej!!

JAG VILL INTE HA MER SNÖ NU!!

Öka takten, sista.. fem timmarna?

Dagens planer:

 

Tvätta

Städa

Plugga

Handla mat

Party hos Marty (haha, kunde inte låta bli!)

 

Tvätten är redan klar, ska bara vika och hänga in den, städningen pågår för fullt! Mat är i princip nödvändigt (fast det är klart, med det här vädret kanske jag kan stå ut med fil och flingor en dag till, bara för att slippa gå och handla..) och det känns redan nu som att det kommer bli tajt att hinna med plugg.. Men jag ska kämpa på, vore gött och ha fått nånting gjort inför basgruppen redan idag!

 

Bäst att öka tempot!


Lite allt möjligt..

Tack för alla kommentarer, hade nästan glömt bort hur kul det var att faktiskt få lite respons på det man skriver..! Mer sånt, tack! =D

 

Kul med silvret igår förresten, bra jobbat tjejer!!

 

Känner mig något lite piggare idag, kanske var en bra grej att sova i 11 h? Med ett avbrott då jag blev väckt av att snöplogen kört fast i snön! Hahaha, trodde de skulle vara proffs på snökörning, men tydligen är de inte mycket bättre än bästa-Idre-bilen..!! ;)

 

Nu har jag förresten säkrat sommarens inkomst!! Pratade med mitt kära Tapiren igår (DE ringde upp MIG för att de VILLE att jag skulle komma och jobba, hur underbart är inte det!??), och har nu bokat upp 8 sommarveckor med jobb! Lovely! Och jag bad dessutom om två saker:

 

1) Få ledigt sista helgen i juli, för då jäklar är det 50-års-FEEEEST!!

2) Få jobba med JENNY!!

 

 

 

Nä, nu ska jag kolla vad det finns att luncha på..! Morsning!


OS

Tror Theodor Pettersson kan ha glömt att skriva upp "att ta oss vidare till final" som ett av sina mål??

Krasslig.. IGEN!

Min energinivå har under dagen bara sinat och sinat.. I takt med detta har jag dock fått ont i bihålorna, onte i kroppen och en mindre bra känsla i halsen.. =(

 

Jag är TRÖTT på att inte vara frisk nu! Vad har egentligen hänt med mig, jag brukar ju ALDRIG vara sjuk!! Man kanske skulle ta att kolla upp det..? ...fast äh, det går nog över..!

 

Nu ska jag se om det inte finns någon bra film på Voddler.. Det och lite OS i bakgrunden, låter perfekt kväll i mina öron!

 

Håll nu tummarna för att jag piggnar till lagom till imorrn!


Designen..!

Förresten, vad tycker ni om mitt nya typsnitt? Ser det bra ut? Är det okej att läsa, eller är det för rörigt? Feed-back please!

Stora ambitioner..

..men lite som faktiskt genomförs!

Dagen har börjat bra.. Blev varken morgonspinning eller hockeymys och föreläsningen har jag precis bäestämt mig för att skippa.. Jag menar, hur intressant låter det egentligen med "Beteendevetenskapliga aspekter på långvarig smärta"??

Och träning vet jag inte om jag vågat ta mig an heller, har börjat nysa, nysa, nysa och känner av halsen gör jag dessutom.. Ska jag aldrig få bli helt frisk eller vad är det frågan om?!

 

Har iallafall lovat mig själv, eftersom jag nu fick tillåtelse att strunta i föreläsningen, att jag ska få en del plugg gjort! Så att jag inte gått upp ur sängen i onödan liksom..!


I wish..

Det finns mycket att hålla tummarna för nu för tiden.. Många saker som man vill ska gå vägen, inte minst alla OS-guld som man vill ska vinnas! =D

 

Idag har det varit en seg dag. Soffan har varit mycket mysig. Tur att jag fick lite pluggat igår, det har inneburit ett lättare samvete idag!

 

Imorgon blir det morgonspinning eller hockeymys, föreläsning i 2 h, plugg på HUB, mer träning(?) och såklart många skratt, lite mys och många trevliga samtal! =D

 

Nu ska jag fortsätta kika på skidskyttet!

 

Puss och kläm!


Söndag

Jag har haft en jättemysig dag, mer sånt! =)

 

Tack för igår, jag hade en härlig kväll, Flamman is the shit!


What a night...!

Djungel-, djur-och-natur-, after-ski-, jul-, mustach- och upp-och-ner-tema. Alla med tillhörande drink. Inte konstigt att det tog oss 4 timmar att komma igenom middagen, HAHA!

 

Det blev en sjukt rolig kväll med julgranskulejonglering, stöld och smuggling, mellan- och efterfest, återupplivande av 1-årsfesten (förlåt Maria.. =P), 90-tal, dans, tassar på bröstet, grillat, eldsvådor och många många skratt!

 

Att vi inte gjort det här tidigare??


Korridorsmiddag

Tandkrämsludret är LOSA!!!!

Jag är duktig!

Jag har faktiskt pluggat ganska duktigt sen förra inlägget! Har till och med hittat (och typ läst!!) en artikel inför morgondagens basgrupp, är det inte fantastiskt så säg?!

 

Nu funderar jag på att lägga ner för idag och sätta mig och teckna nått skoj istället..! Får se hur det blir, jag kanske fastnar framför


PS.

Fick ett indirekt tips om Sleeping Dervish, det visade sig vara ett riktigt bra band ju! =D

CP-barn och Downiesar

Pluggmotivationen denna vecka verkar helt enkelt inte finnas där. Jag är mest bara trött och vill sova. Idag är jag inte ens sugen på att träna, vad tusan har hänt??

 

Jag gillar iallafall CP-barn och Downiesar, hoppas jag får jobba med dem i framtiden!

 

Nu ska jag försöka ta tag i lite pluggande. Jag borde åtminstone kunna hitta lite inspiration till att leta tips till kandidatuppsatsen..?


Måndag 15 februari

Idag är en dålig dag.

Hi Tec-Cam

Igår kväll installerade jag Windows 7, tänkte att det skulle göra så att datorn blev lite snabbare (läs mindre långsam), och att alla bebis-skavanker som Vista hade skulle försvinna.. Det värsta är bara att jag itne riktigt var med på att mitt INTERNET också skulle försvinna! Vet inte riktigt vad som hänt, men av någon anledning har min datorn och router problem att kommunicera nu för tiden.. Tur att vi ha tillgång till ytterligare ett trådlöst nätverk här i korridoren, vad skulle jag annars ta mig till? (tack Tim!!)

 

Suger förresten att gå upp tiiiidigt, pallra sig iväg på cykel i snö och -15 grader till skolan, kuta ner till biblioteket för att skriva ut föreläsningshandouts, kuta till föreläsningssalen, stå och vänta i 20 min... För att sedan tröttna på att vänta på en föreläsare/föreläsning som ändå troligtvis inte kommer ge något (baserat på handoutsen och det faktum att föreläsningstiden minskat med 1/4).. Så då trampade jag iväg hemåt för att packa ihop lite träningskläder samt plugga..

 

Och så fastnade jag här.. =P Har installerat lite program som försvann i och med Windows uppgraderingen, känner mig ändå lite duktig, trots att jag inte öppnat någon neurologibok. Nu ska jag nog ändå ta och flytta mig, min kaffekopp och mina böcker till soffan en stund, innan det är dags att återigen bege sig mot HU! Ha en fin dag!


Smärta är svaghet som lämnar kroppen

Alltså.. jag kommer inte kunna röra mig imorgon! Hade träningsvärk redan när jag vaknade i morse, och efter det har jag styrketränat, kört crosstrainer, varit ute och löpt samt tagit en promenad..

 

Jag är skönt trött i kroppen, men imorrn kommer det nog inte vara nådigt! Tur att jag har bodypump inbokat imorrn eftermiddag!! ;)

 

..har eventuellt även en massage inbokad, håller tummarna för att Gunco piggnat till tillräckligt från sin förkylning för att orka klämma lite, kan nog behövas..

 

Nu är det läggdags, natti!


Inget i färg än, men jag är igång..

Ett öga..



Ett öga till




Mitt försök att rita av min barndomskompis son




"Orginalet"! =D


Jag är ingen Kan Dee än, men kanske med lite mycket övning så..!


Good to go!

Nu är jag redo, jag är laddad, jag är pepp!!

 

Men vad tusan ska jag ha för motiv??

 

 


Sköna ben

Aaah, idag har jag varit ute på årets första löparrunda, fan vad gött det känns i benen! =D 8,5 km blev det, helt ok för att vara första gången på så länge, nästan så att jag är lite stolt..!

 

Har inte blivit något tecknande som jag planerade att jag skulle göra när jag knatade hem från skolan, men det finns ju en hel kväll och en dag imorgon kvar också? =)

 

Annars händer inte så mycket spännande, har dock tagit ett kliv framåt och det känns bra. Det är bara så tråkigt när någon man tycker så mycket om är så ledsen.

 

Imorgon är är jag återigen ledig, men till skillnad mot idag så har jag inga som helst planer på att vara i skolan kl 7.10 imorgon..! Men jag är glad att jag var det, var en av få som lyckades få biljett! Fast å andra sidan, kanske inte var så avgörande vilken tid man kom dit, utan hur kaxig man var i kön.. Tyvärr..! Men kôrvfest blir det iallafall, yehaa!


Helgen är över, tillbaks till verkligheten

Har visst blivit mycket mobilbloggande på sistone, otippat! Men jaja, har väl haft bättre saker för mig än att sitta framför datorn och skriva, eller?

 

Idag har det blivit lite mys, lite skratt, lite tårar och lite mat.. En helt vanlig söndag då antar jag?

 

Glasentrén kl 7.00 imorrn då, dags att införskaffa nästa helgs partybiljetter - Kravalentine here I come!


Nog för...

0-5995fa7be86542355092982718ea36b0.png

Kolla varifrån!

Nog för att jag vill ha en lög hugg, men detta kanske var att ta i? :p


var här...

0-329ee7ec8bfad7e2d17f6e9976164c42.png

Kolla varifrån!

var här eller var 4kant! Eller nått.. ;)


Jag bara...

7e33ca7b4bb5f906b8bf78e3ecf604a9.png

Kolla varifrån!

Jag bara skojade förut, NU är det helg!!


Nu är...

6b18961452dd0687b3171944a79102ec.png

Kolla varifrån!

Nu är det helg! =D


Ja gudars..

Varför göra det lätt när man tydligen kan göra det svårt..?


Gaah!!

Diskbråcksvarning på det här eller?!??    =S

 

 

 

..och jag som varit lite smånöjd över att jag faktiskt når ända ner till govlet med händerna när jag har raka ben.. GUDARS!!


Förmiddagsfika och nollympiadbilder

Har nyss kommit hem från skolan, sitter just nu med en kopp kaffe, en avokade och ett äpple, härligt förmiddagsfika! MTV står och skrålar i bakgrunden och jag laddar inför lite plugg.

 

Var en promenad inplanerad idag, men så som vädret ser ut vete sjutton om det inte får bli något annat istället. Det spôrs!

 

Nu blir det iallafall stroke-rehabilitering! Har förresten burit hem tre(!) FYSS-böcker i snöyran, jag måste vara världens bästaste vän..? Eller iallafall starkaste, haha! =P

 

 


Den svarta plutten ovanför förarhytten är Jill! =D



Lade precis in lite bilder från lördagens Nollympiad, så kan väl förgylla er dag med några innan jag avslutar..! =)

 


Det var himla fint väder, men sjukt kallt! =/





Gustav verkar hålla med mig på den punkten..




Elin med en frusen lillplutt





Ninjaintegration?





Fjäskdomarna blev minst sagt lismade för.. Hoppas det lönade sig att leka pall..?




Nya fräscha ninjorna




Gamla ninjorna =)


Grattis Proppen...

4a489df1198c2d29a6f0fcb5131bb46e.png

Kolla varifrån!

Grattis Proppen på 21-årsdagen! Välkommen till degenerationen..! ;P


RSS 2.0