V. 17, nu kör vi!

Nu är helgen slut..

 

Den har bestått av massager, tejpning, födelsedagsfirande, quiz, wii och xbox, vin och stulna spritflaskor, leg-frånvaro, god mat och mycket kärlek!

 

Det har varit en bra helg helt enkelt!


Hell yeah!

Morgonlöpning dryga 4 km imorse, praktik 8-16, fallstudieplanering 16-16.45, 17.15-19.30 mentorsuppföljning.

 

Nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av naturgodis och mys i soffan resten av kvällen. Sådetså! =D


I'm baaaaaack!

 

..peppar peppar..!


Vårdesign

Japp, nu har bloggen fått en liten make-over, hoppas ni gillar den! Har försökt få den ännu snyggare, men mina programmerarkunskaper har visst gått förlorade.. =P Men nu får det vara såhär ett tag, vårigt och fräsch!

 

Annars då? Tjaa, praktiken löper på fint, det blir roligare för varje dag! =D Min handledare är hur skön som helst, den lilla virrpannan!

 

imorrn blir det Flamman för att skaka lite rumpa, yeah! Men innan det vill jag hinna med lite träning.. Har ju blivit löpning de två senaste dagarna, kanske är dags för ett besök nere på Nautilus imorgon?

 

Nu blir det lite chillsurf innan det är läggdags, tidig morgon imorgon med!


Oinspirerad

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.

 

Första praktikdagen idag, kommer nog bli helt okej sex veckor!

 

Kunde träna för första gången på aplänge idag, blev lite löpning runt stångån i solskenet, fan vad najs det var!! =D

 

Nu, dusch och tvätta kläder, wohoo!


Lördagsmys!

Vaknade upp o-bakis vid 11-tiden, bra start på en otroligt soft lördag!

 

Dagen har spenderats framför datorn, kollandes på slutet av W (filmen och George W Bush som jag började på här om kvällen..) samt en massa avsnitt av Cougar Town...!

 

Nu är det dock dags att peppa inför kvällens 25-årsfest på Örat, kommer bli party!

 

Ingen hattrick förresten, men väl en härlig helg! At least so far..! =D

 

Nu är det dags för VIIIN!


Effektiv när ledig?

Idag har jag målat klart ramen till min whyteboard, städat undan i mitt rum, tagit en långpromenad runt stångån, mediterat(?) på min spikmatta, klistrat in lite fler bilder i mina thailandsalbum (finally!!) och gått ut med soporna (eller ja, så snart jag skrivit klart det här inlägget iallafall..! =P). Känner mig sjukt duktig! Och det är så himla skönt att faktiskt inte ha något att plugga! Det är klart, jag skulle ju kunna läsa på lite om stroke inför praktiken som startar nästa vecka, men jag måste inte! =D

 

I helgen blir det förresten två-dagars: sjukHUsfesten imorgon och 25-årsfest på lördag, yehaa! Hattrick, eller vad säger du Sofie? ;P

 

Jag har förresten precis insett att ovanstående donna, samt Therese kommer vara borta hela veckorna de kommande 6 veckorna.. Jävla praktik.

 

Nu ska jag ta och kolla om jag har nån kul film eller liknande liggandes på datorn för att avsluta kvällen med..!

 


Better late than aldrig

Oj, sorry! Glömde visst att uppdatera igår trots allt..

 

Jaja, det hände hur som helst inte så värst mycket spännande efter mitt senaste inlägg ändå. Plugg, promenad till HUB för att skriva ut lite papper, en sväng förbi Hemköp för att inhandla lite ätbart, sen hem och lite mer plugg. Kvällen avslutades med en promenad med Hanna och efter det lite Cougar Town.

 

Idag har jag redan(?) hunnit med att ha basgrupp som innefattande smärta och smärtabehandling samt utvärdering. Konklusion: Jag behöver bli mer jämn i mitt arbete, med andra ord PLUGGA MER! No news alltså! ;P

 

Nu har jag nyss sovit 1 h(!) och käkat lite lunch, så nu är det dags att återvända till skolan för något typ av uppföljning. Har inte en aning om vad det innebär, men det visar sig väl..!


Glad påsk

Jag vet, kass uppdatering. Men det är bara för att jag verkligen har varit ledig! Och ååååh vad jag har njutit!

 

Sammanfattning av påskhelgen:

Örebro med shopping och promenerande, Kristinehamn med mys, wii, promenad, fest, mat, godia, bad, vin, prat, kramar och en massa kärlek, sen Linkan för mys och Harry Potter.

 

En underbar helg made short.

 

Nu blir det kaffe och basgruppsplugg, uppdaterar senare igen!


RSS 2.0