Grattis!!

Grattis Johanna till lilla Tyra-Lisa!! =D Hon är jättefin!

 

Men det är nästan så att man blir lite mörkrädd, tänk om jag också vore trebarnsmor redan? Ojojoj, skulle inte riktigt stämma med mina planer. Vill ju gärna vara färdig med plugget, ha fått fast tjänst och en stabil pojkvän först.. Men det är ju jag, tur att vi alla är olika för hon har en underbar familj och verkar genuint lycklig! =D

 

Annars händer inte så mycket. Idag har jag masserat min bror och hans sambo, tror dom blev nöjda! =) Just nu sitter jag och tittar på när pappa(!!) lagar lite lunch, klockan 15 blir det jobb. Oladdad, men snart är det bara två veckor kvar, ska bli skönt att få vara lite ledig!

 

Kanske lyckas hitta någon sista-minuten-resa till solen, vore inte helt fel!!

Jag kanske ska ta och kika lite..!


Släktträff och flagga på halv stång

Gårdagen spenderades med släkten nere i Gullspång, blev mycket spelande och ätande - kubb, kaffe och kaka, kort, sill och potatis, ljugarburk, korv, kinayatzy, fläskkotletter... Ja, ni ser mönstret..! Men det var himla trevlig, tack allihop!

 

Imorse ringde klockan 5.45, var seeeegt att gå upp. Jag tyckte så synd om mig själv att jag fick ta bilen till jobbet. Snäll jag var va?

Det första jag fick göra var att gå ut för att hissa flaggan. Till halv stång. Men det var nog lika bra, skönt, men lite ledsamt ändå. Fick allt en liten tår i ögat.

 

Kl. 16 fick jag äntligen gå hem och väl hemma slog tröttheten verkligen till. Tänkte att det vore korkat att gå och lägga sig och sova, så jag tog med mig spikmattan till sängen, ställde klockan på 30 min och lade mig för att filosofera över livet. Jag somnade efter 2 minuter. =P

 

Annars händer inte så mycket. Niclas har slutat jobba i Norge, har åkt hem till Spillan för ett par veckor nu. Hoppas vi får tid att ses snart, vore härligt! Kanske lyckas få till någon liten resa någonstans? Vem vet.


Snacka heldag.. och bildkavalkad!

Som sagt, idag har jag jobbat 7-21.30 och tro mig, det känns.. Är lite småtrött nu, men snäll som jag är lägger jag upp några bilder från gårdagen ändå..! =)

 

 Jag bakar tårta!

Jag gör min allra första tårta, någonsin! (det ni!!)

 

 

 

3 liter jordgubbar blev inköpta enbart till detta högtidliga tillfälle.

 

 

Kunde ju inte låta jordgubbarna vara den enda garneringen..! =P

 

 

Slutresultatet!

 

 

Sen var jag ju tvungen att testa om kameran verkligen var vattentät..!

 

 

Mina kära föräldrar på födelsedagsmiddagen.

 

 

Visst är vi en mycket fotogenisk familj? =P

 

 

Ja, skål och tack för en trevlig födelsedag! =)


24 år ung!

Lovely, det är dags för ytterligare en födelsedag..!

 

Dagen:

Jobb 7-14, gick otippat fort.

Hem och baka tårta, de blev jättefina! =D

Middag på thai-restaurang, supergott!!!

Jag fick en kamera, har redan tagit en massa bilder. De kommer upp imorrn, nu blir det tårta!

 

Hej!

 

PS. Morgondagen består av jobb 7-21.30. Känns bra?  DS.


Träning

Jag börjar bli orolig för att jag tränat för mycket.. Vad tycker ni?

 

Nu ska jag njuta av sällskapet! =D


Träning, benhinnor och en sjusovare..

Gårdagen gick minst sagt i träningens tecken:

 

Klockan nio stod jag, efter en springtur, redo för att möta Lina och hänga lite på gymmet. 10 över nio syntes fortfarande ingen Lina in, tänkte att hon var sen som vanligt så jag gick in och pumpade lite i 45 min och löpte sedan hem. Fortfarande ingen Lina. När jag ringde henne svarade hon yrvaken att hon försovit sig, hahaha! Tror nog det var latmasken som slog till jag..! ;P

 

 

Dagen tillbringades sedan till att försöka hitta mina inlines och fotoalbum (tomma som ska fyllas med Thailandsbilder), men båda delarna var totalt försvunna..! =( Jag övergick därför till att ligga lite på spikmatta, lösa korsord och sen åkte jag till biblan för att leta rätt på lite böcker om hur man kan rehabilitera akillessenetendinit (senhinneinflammation i hälsenan), för att kunna ge min bror lite tips.

 

På kvällen blev jag rastlös, så tog mig ut på ytterligare en löparrunda, denna gång lite längre - 7 km (3+3 förut).

Dock blev mina ben väldigt arga på mig för att jag sprang på asfalt, så min benhinneinflammation vaknade till liv igen, värre än någon gång tidigare.. Får nog ta och kolla i de där böckerna hur man ska behandla det också, när jag ändå är i farten menar jag.. =P

 

 

 

 

Nu blir det sjukgymnastik-läsning ute på altanen innan det bär av (på cykel!!) till gymmet!


Hemma igen

Som tröst för att jag var tvungen att avsluta en underbar vecka i Oslo gick jag in på godislagret och handlade en stoor påse med snask så fort jag kom hem till stan. För det var jag värd!

 

Veckan (eller jaja, dagarna) var helt underbara, kunde inte ha önskat mig en härligare tid. Blev som utlovat kondomeriet (shoppade just inget, ledsen att göra er besvikna.. =P), en tripp längs Karl-Johan, en glass på Akers brygga, en tur ut till Huvedöjn (eller hur tusan det nu stavas..), 3D-bio, xbox-spelande och en massa massa mys! Som sagt, kan inte bli bättre än så!

 

Jag tycker om min pojkvän. Väldigt mycket.

 

Idag har jag varit rätt duktig. Tränade genom att hoppa hopprep - i 45(!!) minuter! =D Avslutade mitt träningspass med armhävningar och dips, fatta hur sjukt dålig jag har blivit på det, väldigt stor skillnad mot när man fortfarande var handbolls-aktiv och faktiskt gjorde några armhävningar titt som tätt.. jaja, dags att komma igång med dem igen antar jag! För er som vill ha koll på er egen (eller varför inte min?) träning, bli medlem på shapelink.com. Riktigt skoj sida, man kan utmana sina vänner, hålla kolla på hur mycket man själv tränar i förhållande till andra, ställa frågor och läsa forum.. =) I like it!

Vid 15-tiden började jag jobba, och det flöt på smidigt ända till jag slutade kl 21, redan 30 min innan officiellt avslutad arbetsdag, tack och bock!

 

Nu blir det lite telefonsamtal innan det är läggdags, imorgon blir det till att möta Lina på gymmet kl 9.00. Nu blir det hårdträning resten av sommaren!!

 

PS. Bilder från Oslo kommer så snart jag fått dom mailade till mig.. =P 


Oslo!

Håller på att packa för fulla muggar, har redan fyllt en resväska och snart en gigantisk handväska också, känns bra! =D

 

Dagen har varit riktigt najs, jobbat 7-16, men mellan 13-16 kollade jag på film (Åsa-Nisse, det ni!) och ritade med några av mina sötnosar, var skitkul! Jag gillar mitt jobb..!!

 

Sedan bar det iväg till Nautilus (där jag för övrigt inte behöver betala 25:- i badavgift varje gång, och där det inte sitter någon i receptionen på hela sommaren (eller ja, några veckor iallafall) så om någon Khamnare vill träna gratis, passa på!!) och en timme på konditionsmaskinerna.

 

Efter det blev det en tuff cykeltur hem där jag fick trampa på som en galning för att inte tycka att det var kallt (10 min extraträning, ja tack!) och därefter kom jag hem till en otroligt god kantarellsmörgås! =D =D Mamma och pappa var ute i skogen idag och plockade, så ljuvligt gott!! Men tydligen har pappa gått och tröttnat(!!) på kantareller, så dom förvarnade mig om att jag kommer få "offra" mig och ta hem massor till Linköping när jag ska dra tillbaks dit..! Jag klagar då INTE!

 

 

 

 

Och nu så packar jag som sagt.. Imorrn bitti ska jag och mamma ut på morgonpromenad, sen blir det frulle och därefter borde det vara dags att åka mot Niclas och Oslo! Ska bli sjukt kul, och för att inte tala om TREVLIG och MYSIGT!! <3

Kondomeriet på Karl-Johan står tydligen på schemat, sen får vi nog improvisera.. kommer tydligen bli en massa regn, regn, regn.. så om vi har riktig otur får vi la tillbringa dagarna i soffan/sängen och titta på film och mysa, stackars oss..! =P

 

 

 

 

 

Vi hörs till helgen igen, ha en bra vecka allihop - det ska jag!!!


Mobil!

Nu har jag ÄNTLIGEN fått tillbaks mitt SIM-kort, nu kan ni ringa och messa mig bäst ni vill! Ahh, nu kan livet återgå till det normala igen.. =P

 

De senaste två dagarna har spenderats i mina underbara tjejers lag, med lite alkohol, mycket snack, sol och bad.. Kan det bli bättre?? =D Ni är bäst!

 

På tisdag åker jag till Norge och hälsar på Niclas, ska bli såå härligt!! Trodde det skulle dröja åtminstone 3 veckor till innan vi skulle kunna ses, men som en liten trevlig överaskning var Niclas faktiskt ledig flera dagar nu till veckan, och jag kunder byta bort de pass som jag hade! JAG LÄNGTAR!! =D

 

Idag blir det nog mest att softa, vore ju iof bra om jag kom iväg och tränade nånting iallafall, speciellt med tanke på gårdagens födointag: pizza, chokladkaka (var bara tvungen att testa marabous nya sommarsmak!!) och kladdkaka..! =D Men till mitt försvar vill jag bara säga att jag inte åt så mycket.. Typ.

Nä, måste nog hoppa i löparkläderna och ta ett varv ändå.. =/ Önska mig lycka till!


RSS 2.0