Svarta lördagen

Japp, så var det dags igen - Svartan!! En heldag ute i vallaskogen med sprit, öl och vin - med andra ord ett fylleslag utan dess like, haha!

 

Efgter en sen start på frukosten bar det av ut i spåret.

 

-----------------------------------------------------

 

...tolv timmar senare: camilla är inte längre vid datorn, den har tagits över av oss. Vi är en icke-politisk grupp som arbetar för ökat fokus på sveriges sargade musikindustri. Inom musselodlingarna utanför Oslo har det sedan länge pågått en livlig debatt om huruvida hamstrarna i Blekingeskogarna har rätt till företräde i matköer eller ej. Det är dags för ett förtydligande i den infekterade polemiken. Vi tar ställning som för tillfället behövs. Vi, på alla fyra för artisterna och deras husdjur.

För övrigt anser vi att Karthago bör förstöras... Eller om det var Ikanohuset... eller inte...


(S)vinflunsan?

Bra tajmat, Camilla, nu har du verkligen lyckats!

Hur dum får man vara om man går och blir förkyld INNAN nolle-p, va va?!? Och till råga på allt så har jag börjat känna mig en aning febrig - svininfluensa måntro?

Kul isåfall, då kommer jag lyckas smitta ner hela Linköping - måste ju liksom fortfarande gå ut i köket (som delas med 7 andra) och fixa mat o sånt.. Oundvikligt att dom blir smittade då..

Så vi får väl helt enkelt hoppas att det är en vanlig förkylning och att min feberkänsla bara kommer sig av att jag är trött eller hur? 

 

Hur som helst. Fulvinet har nu puttrat klart inne i min lilla dusch (så nu kan jag äntligen ta dess plats och få bort den här otäcka lukten so mförföljt mig sedan jag började brygga det, haha!) och imorgon ska det tydligen vara drickbart - vi får väl se!

 

Imorrn blir det heldagsfest i Vallaskogen, så pallra er dit vettja! Eller ännu hellre, till forte!'s disco som är vid C-huset på kvällen! =D

 

Nä, nu ska jag knapra en till halstablett och skölja ner med echinagard, trevlig kväll på er också!


Sådan mor sådan dotter..

Jag (gnälligt): "Jag har blivit dålig på att dricka vin..!!"

Mamma: "Jävla sopa!"

 

Tack mamma, känns skönt att du lär mig hur det ska gå till, haha!


Semester!

Sitter här i Storstan, väntar på att all packning ska hoppa ner i väskorna, sen bär det av ut till sommarstugan och EN VECKAS SEMESTER!! Åååh vad vi ska ha det underbart!




Rubrik!

I fredags var jag ledig, och därför passade jag på att spendera torsdagskvällen i goda vänners lag ute i en stuga, alldeles vid vänerns rand.. Ååh vad härlig den svenska sommaren kan vara! =)

 

Efter att vi vaknat och spenderat en härlig timme i solskenet drog jag och Lina oss in till staden igen, där jag stämt träff med min barndomsvän och tillika nybliven trebarnsmor! =D Det var jättekul att få träffa dom igen, men tyvärr kunde jag inte stanna länge eftersom jag var tvungen att pysa hem och göra mig iordning för middag på restaurang med några tjejer från jobbet.

 

Kvällen inleddes med lite förfest hos en av tjejerna, där flödade(?) både vin, cider och prat - kan man annat än gilla läget? Middagen på Roma var både god och skittrevlig (på ren svenska =P)!!

Tack för en toppenkväll tjejer!

 

Här kommer lite bilder från dagen/kvällen:

 

 

Jag med Lillbritta!

 

 

Det är allt fina barn hon har..! =D

 

 

Jag och sköna Jenny på Roma.

 

För övrigt längtar jag mest på att sommarjobbet ska vara över så att jag kan få vara ledig!

 

Då blir det häng i Spillan, wohoo!! =D =D =D 

Bara 4 dagar kvar nu!

 

PS. Hörde en skön  låt tidigare idag, kolla in den här:

 

(Ny pepplåt, Sofie? =D)

 

 

"When I say jump, you say how high
I ain't never seen nobody, how they get so high
Like a bird, like a plane, this party got me insane
This party got me insane, so jump jump jump jump"


2009-08-03

Jaa, här händer inte så mkt. Har (knappt) två veckors arbete kvar framför mig, börjar bli lite sliten nu.. Gör min sista dag den 14:e, och fram tills dess har jag två lediga dagar - idag och på fredag. Så nästa vecka kommer bli helvetiskt jobbig. Men men, det är ju sista veckan så bara att satsa hårt på slutspurten!

Missförstå mig inte, jag trivs verkligen på jobbet, men det är JOBBIGT att behöva gå upp tidigt! =P 

 

Idag har pärona börjat jobba igen efter semestern, så dagen kommer spenderas själv här hemma, sköönt! =)

 

Nä, nu ska jag ta och plocka undan frukosten.

Godmorgon!


RSS 2.0