6 veckor

Oj vad snabbt det har gått! Kan knappt tro att det redan är över! Men jovisst, idag gjorde jag min sista dag på praktiken. Det har varit jättekul, jag har stortrivts och de jag jobbat med har varit galet sköna! Lätt bästa praktiken nångonsin! Skönt att sista praktiken ger mig den känslan. En känsla av att jag faktiskt valt rätt. Och att jag faktiskt kan fixa att arbeta med det här.

 

Ikväll blir det "praktiköl" som Rasmus så fint kallar det. För er oinvigna innebär detta alkoholhaltigt intag på studentpuben Örat, samtidigt som vi firar(??) att praktiken är slut. Kommer bli grymt att få träffa alla igen!

 

Nej, om jag skulle ta och ta tag i det här med jobbansökan innan jag vilar upp mig inför kvällen..! =D Wish me luck!

 

PS. After Eight-brownies är grymt gott!! =D DS.


Kvällens första lärdom: SG är lite finare,...

foto0439 (MMS)

Kvällens första lärdom: SG är lite finare, mycket hetare! =D


Tentadag 1 av 3

Tentapatient med knäartros i båda knäna, känns helt ok! Bättre än rygg eller nacke, yeeha! Nu är det bara en jobbig mellandag med plugg och genomgång av journalanteckningen innan det hela ska redovisas för Leg. sjukgymnast Mr. Halvdöv.. =S Får hoppas han har pluggat in hörapparaten ordentligt, för då jäkla blir det åka av! ;P

 

Visste ni förresten att man förbränner 2 glas glögg genom att ha sex i 47 minuter? Kör hårt mina vänner, mera glögg åt folket!


Gott nytt jul!

Tänk att man kan bli så glad i själen av en så kass artist som Sean Banan! =D

 

Uppträdde inne på Gränden, fint som snus!


RSS 2.0