Heeelg!

Om några timmar bär det av mot Örebro och lilla SilvusPilvus! Ikväll tror och hoppas jag att mys står på schemat, och imorrn blir det födelsedagsfest med middag och utgång!! Kommer bli super! Söndagen avrundas troligtvis med lite bebisbesök innan det bär av hemåt mot en hiskeligt massa plugg. Men det glömmer vi för tillfället!

 

I Turkiet!


Måsten och syftet med.. livet?

Sådär ja, så har man officiellt sett varit på de fem obligatoriska seminarierna, fint! Inofficiellt är det tre - så kan det gå när lärarna har lite för bråttom när de ska signera närvaropappret!

Och ta det nu lite lugnt innan ni börjar hojta om orättvisa och mygel! Jag har faktiskt tänk att gå på minst två till ändå, av egen fri vilja! Är bara himla skönt att slippa det där "måstet" som hängde över en.

 

Opponeringen gick bra, sågade henne inte riktigt så hårt som vi kunde ha gjort.. =P Responderingen gick väl också bra, men det blev en hel del mer jobb än vi hade trott. Men bra återkoppling, och vettiga saker som vi borde ta med, så tack för feed-backen hörrni! =) Lite synd bara att vår uppsatshandledare inte nämnt vissa, så här i efterhand, gasnak självklara saker, t.ex. tydligare sjukgymnastisk koppling.. Men men, har ju ända till våren på oss! Och Sofie, vi har ett syfte.. Bara Miss J som letar lite dåligt! ;P

 

Nu ska jag försöka sätta mig med lite basgruppsplugg inför morgondagen. Vore dessutom inte helt fel att orka hinna med ett spinningpass innan kvällningen..!


Oj, vilken press!

Under mitt samtal med min kära mor råkade jag nämna att jag har en blogg.. "Jaha, vad kul! Vart har du den? ..om man får läsa, förstås..?"

 

Klart du får, men måste erkänna att lite press satte det allt på mig att höja standarden på mina inlägg! Men oroa er inte, snart har jag glömt bort att mamma och pappa sitter och granskar varje lilla ord för att försöka läsa mellan raderna och lista ut vad jag egentligen har för mig här nere i Linköping..! ;P

 

Äh, vad jag egentligen vill ha sagt är:

 

Hej mamma och pappa, välkomna till mitt liv! =D


PS. Ni läser detta på egen risk! ;) DS.


PPS. Mamma hälsar att om jag nu tvunget ska lägga upp en bild på henne åtminstone kunde valt någon bättre än denna.. Pappa var dock nöjd? DDS.


..och DÄR var skoldagen över!

Fullt upp 8.15-21.05, inte konstigt jag är seg i huvudet.. Nu - prat med mamma, efter det - slockna i min säng!

 

Imorgon blir det 9.00-14.50 (eller längre), fullspäckat med seminarier, opponering och respondering, kommer gå sjukt bra!


För att slippa plugga..

foto0378 (MMS)

Jag fick lite tråkigt igår kväll, men tänk var kul man kan ha med en liten sax..! ;P


How we got into this mess is a god's test, someone help us cause we're doing our best, trying to make it work but man these times are hard..

Tänkte bara meddela att jag återigen går att föra en konversation med. Bitterheten har nu, lite peppande samtal och 5 matlådor senare, sjunkit undan till en socialt fungerande nivå. Tack för att jag fick dumpa av lite på er! (inte för att ni hade något val, moahaha!)

 

Nu ska jag poppa lite peppmusik innan det är läggdags!


Mycket på en gång..

Uppgifter där man måste hitta vetenskapliga artiklar, färdighetsseminarium som ska planeras, pedagogisk uppgift, c-uppsatsopponering och -respondering, basgruppsplugg och lammkött som vill gå på dejt för att toppa det hela lite extra.. Ojojoj, det här är för mycket på en och samma gång för gamla slitna mig!

 

Skulle behöva lära mig att chilla lite.. Inspiration? =)

 

Nästan så man skulle behöva en skvätt vin för att ta sig igenom den här kvällen..! =P


Bakissöndag

Är seg efter två dagars kalasande (är ju inte 20 längre.. =P), så det är skönt att inte ha någonting särskilt planerat på hela dagen..! Eller ja, behöver plugga en liten stund, men inget allvarligt så det ska jag nog överleva..!

 

Har förresten fått sensorisk störning på min högra stortå, vilken nerv är det som är involverad där tro?

 

Nu ska jag slappa lite, innan jag sätter igång med dagen..!


Hon är kass..!

Blir lika förvånad varje gång jag stöter på en sån här situation. Att folk inte kan skriva! Blir helt galen! En vuxen människa, som är universitetsutbildad (typ) som inte vet att man inte skriver både % och procent, framför allt inte direkt efter varann!!

 

Gah! Kommer bli tokig när vi ska opponera!! =S


Lite lagom galen

Är man inte lite konstig om man måste hejda sig själv från att träna för mycket? Jag menar, jag har ont i ryggen och jag vet att jag blir sjuk om jag börjar köra för hårt, ändå sitter jag här och funderar på hur jag ska kunna klämma in ett träningspass idag. Och detta trots att vi kommer ha rörlighets- och styrketräning i skolan plus att jag ska gå på vår idrottstorsdag.. Galen var ordet. Men bara lite lagom. För jag stoppar ändå mig själv, trots att önskan finns där!

'scuse my absence

Ledsen för lite dålig uppdatering på ett tag, men jag tycker jag är ursäktad - har nämligen haft finbesök!!

Blev för några dagar sen bestämt att Camilla skulle komma förbi måndag kväll till tisdag lunch för att förgylla min tid. När bussen rullar in framför välkomstkommittén (mig) får jag syn på någon i fönstret som inte riktigt ser ut som Camilla.. Det var LOUISE! De små livet har lyckats överaska mig med ett duo-besök istället för singel-dito! Måste säga att det var en grym överaskning!! =D Mer sånt! Så, efter lite tacos, mys och en massa prat, snack och mummel ända fram till småtimmarna följer jag dem ner till stationen igen för en lite motig avvinkning..

 

 

Men men, det var bara att bita ihop, och vilket bättre sätt finns det till att göra det än att gå på spinning?? =P Körde dessutom mitt rygg-rehab-program efteråt, så jag kände mig himla duktig! Att sen resten av dagen gick åt till att inte göra så värst mycket vettigt (förutom då promenaden i regnet med Hanna och mysfikat hos Sofie (tack båda två! =)) gör väl inte så värst mycket då?

 

Idag har jag tänkt göra lite tacopaj på resterna från i måndags, plugga lite, åka iväg och ha basgrupp och sedan sitta med pedagogikuppgiften.. Lite mer effektivitet idag, so to speak!

 

Bäst jag sätter igång!


I wanna write her name in the sky, I wanna free fall out into nothing

Klockan har precis slagit 12 och jag har redan hunnit städa rummet, fiiint! =D Annars står lite plugg, en fika på stan och lite socialt umgänge på dagens schema, känns lite lagom sådär dagen efter..! ;P

 

Men först av allt - lunch!


Halvvägs in i oktober

Idag har jag och Hanna lekt lite.. Först påbörjade vi rapporten om vår pedagogiska uppgift och sen... TATUERING!! =D Hanna har satt denna lilla krumelur på sin höft, blev galet fint!!

 

Stjärntecknet för Kräftan

Till våren kanske det blir min tur..! =D

 

Efter tattufiering blev det basgrupp för min del, sedan massage hos och av Jill (taaack!!) och sen en promenad till Hanna för att spana in hennes nya fina dator! En promenad senare är jag och min onda rygg hemma. Önskar jag kunde däcka i soffan, men kommer inte soffpotatisläget och min rygg så bra överens just nu, men tack vare min nya sits (som tränar bålen samtidigt som man sitter på den) klarar jag i alla fall av att häcka framför datorn och tv:n ändå! =P Så tyvärr gott folk, trots vaskning och schteek-tema så bangar jag nog Örat ikväll. Kroppen säger helt enkelt ifrån.

 

Den blå är min! =)


2 do 2 day

Basgruppsplugg - stess och dess påverkar på kroppen

Sjukgymnastbesök och innan det reta upp ryggen så att han kanske faktiskt hittar nått!

Träna?

Sola?

Få massage av JillPill! =D

Slinga håret?

 

Och emellan det vore det inte helt fel om jag kunde städa lite, välja ut bilder att framkalla, hitta tyg till lite pysselprojekt och lite annat smått och gott.. =P

 

Bäst att sätta igång!


Skogsmulle-Millan har varit i farten!

foto0361 (MMS)

Skogsmulle-Millan har varit i farten!


Jag förgyller min söndagsförmiddag genom a...

foto0344 (MMS)

Jag förgyller min söndagsförmiddag genom att titta på när Tim och hans vänner planterar ett träd! Vad gör man inte för sina vänner och miljön? =D


Tattoo or not tattoo?

Schemafri idag, så nu jäklar står basgruppsplugg, tvätt och tatueringsbesök på schemat. Japp, du läste rätt. Jag ska plugga! =P

 

Satt igår och blev så jääkla sugen på att tatuera mig (nu igen!), så Hanna och jag har sagt att vi ska knata förbi ett par tatueringsstudios för att se vad det skulle kosta! Vore så sjukt nice att fixa! =D Funderar på denna symbol precis bakom örat:

 

Fast jag skulle såklart snygga till den lite, men grunden skulle vara densamma..!

 

Vad tycker ni? Ska jag?


Charleyhorse

I förmiddags fick jag och Hanna ett femtiotal 14- och 15-åringar att köra stenhårt cirkelpass, de var sjukt trötta efteråt! =D

 

Och eftermiddagen ägnades åt ytterligare ett studiedeltagande (var med i en studie om varför vi svimmar här om dagen), denna gång om träningsvärk och en eventuell lindring av detsamma med hjälp av kyla. Så nu är mina ben som spagetti och jag har stora tvivel på att jag kommer klara av att gå någon längre sträcka imorgon.. Men det är ju det som är tanken, så.. mission med stor sannolikhet accomplished!!

 

 

 

Är förresten galet pepp på helgen, kommer bli grymt! St Lars-fest FTW!


När jag klev på tåget hem mot Linkan va...

När jag klev på tåget hem mot Linkan var min plats tagen, så jag tog en annan - orka tjata liksom..! Efter 5 minuters fascination över min upptagna plats's grannes kraftiga sminkning ser jag att killen är ingen mindre än Reuben Sallmander! Fatta vad cool jag är - en av Sveriges b-kändisar sitter på MIN plats! =D Nu kan jag vara lite lätt starstruck resten av resan! XD


Nyplockade kantareller till förrätt, följt...

foto0341 (MMS)

Nyplockade kantareller till förrätt, följt av hem-kokta, svenska kräftor och så lite västerbottenost och staropramen på det - fint ska det va!! =D


RSS 2.0