Wohoo!

Jag insåg precis att jag ju måste offra mig och dricka upp vinet som är kvar sen tjejerna var här och hälsade på, annars kommer det ju hinna bli dålig under påsk! Vilket himla otur! =D

 


Solen i ögonen

..men ingen spilld mjölk så långt ögat kan nå!! =D

 

Idag spenderade jag lunchen ute i solskenet! Var så ljuvligt, och jag fick till och med lite färg!! =D LOVELY!! Passade även på att promenera hem cykeln för att kunna njuta några minuter extra! Var helt underbart!!

 

 

Ikväll ska jag packa inför hemresan, sticker direkt efter skolan imorrn. Kommer bli en rätt tung dag med både basgrupp och seminarium, men sen är man ju ledig under hela påskhelgen, så det är helt klart överkomligt!

 

Men nu måste jag sätta igång och läsa lite arbeten om jag ska ha något vettigt att säga imorrn eftermiddag!

 

Ha en härlig kväll!


Sunshine!

Jajajajaaaa!!! Idag är det SOL ute! =D Det är alltid så himla härligt när solen väljer att kika fram, man får liksom lite hopp om att det faktiskt kan bli en skön vår och en underbart varm sommar! =D

 

Om en timme har vi kursinfo, kommer få höra lite om hur den muntliga tentan kommer gå till. Satt och funderade på att skippa den och sitta hemma och plugga istället, men insåg att det kanske är rätt bra att ha koll på sin kommande tenta..? =P

 

Annars då? Ska hemhem till de värmländska skogarna på torsdag, men innan det kommer det bli ett stopp i Öret, och förhoppningsvis en date med en gammal vän som jag träffar alltför sällan! Vem vet, det kanske till och med blir en sväng in på Gustavsik?

 

 

Bilder från när vi var på Gustavsvik under praktiken i höstas


Proud (Camilla) Mary

Yeeeeeah! Drygt tre effektiva (ja, faktiskt!) timmar senare kan jag nog känna mig lite nöjd med dagens studieinsats iallafall! =D Skönt!

 

 

Har dessutom hunnit med att tvätta (just det, är dags att gå och hämta in den nu ju!) och druckit två koppar te.

 

Nu ska jag ta kväll, så att jag slipper drömma om desinhiberade nociceptorer, hypersensitiva natriumkanaler och efaptiska transmissioner!

 

Ha en trevlig kväll!


Någonting stort och grått växer utanför mitt fönster

Oj! Nu börjar det minsann hända saker här utanför fönstret - på ett ställe kanb man nästan börja ana att det kommer bli ett hus! Är faktiskt lite kul att se hur det växer fram, dag för dag.. Men lite trist är det ju att jag efter årets slut kommer ha lägenheter 10 m från mitt fönster - no more springa runt naken för min del!

 

Kanske dags att jag börjar tycka att grå betongblock är fin utsikt?

Jag råkade förresten ha blixten på när jag fotade, en av gubbarna tittade väääldigt konstigt på mig när han märkte vad jag sysslade med..! Välkommen till blogggenerationen, farfar!

 

Nu har jag tänkt sätta mig och skriva ihop min inlärningsplan inför praktiken.. Synd bara att jag inte riktigt vet vad jag vill göra, men efter att ha kikat lite på Hannas ILP har jag iallafall fått lite idéer, tack ska du ha!

 

Jag återkommer kanske lite senare med en uppdatering om hur studierna fortlöpt!


Okunnig? ..eller bara lite söt?

Aaah, nu har jag bara svart tape kvar, den på axeln och den för hållningen. Men herregud, det tog ju säkert 10 minuter (utan att skoja!) att få bort allt övrig tape.. Jag och Johda var visst himla effektiva med klistrandet i helgen!

 

Läste förresten på Egoinas blogg om språkförvirring, och kom att tänka på hur jag, tills för bara några år sedan, sa "korreborreband" istället för kardborreband. Jag var dessutom ganska gammal innan jag insåg att mamma faktiskt inte heter mamma, utan, precis som alla andra, faktiskt har ett riktigt namn! ..tur att man blir visare med åren..? ;P

 

Idag gick jag upp lite tidigare än jag egentligen hade behövt, insåg att jag var tvungen att förbereda mig inför förmiddagens seminarium, wohoo! Men nu har jag iallafall läst igenom ett par arbeten och kommit med några frågor. Så jag överlever nog. Hoppas jag.

 

Hörs senare!


Sommartid

Det här är första gången sedan länge jag spenderat 9 h timmar i sträck i skolan! Inte konstigt kanske att jag var trött när jag kom hem..! =P

 

Har haft min första dag av två med Kinesiotape-kurs, så just nu sitter jag här med rosa, blå och svart tejp på axlar, rygg och ben - påminner lite om en korsning mellan mumie och clown!

 

Ikväll blir det lugnt, hade tänkt tvätta, men vete sjutton om jag pallar.. Blir nog film och en kopp te istället, låter som en helt klart bättre alternativ!

 

Imorgon blir en tidig morgon, kursen fortsätter redan kl. 8.00, men i och med att vi går över till sommarid är det ju som om vi börjar redan kl. 7.00! Okristligt tidigt ju! Hua...! Men det är kul och lärorikt, så det är bara att offra sig! ;P

 

Hej så länge!


Torsdag

Nu är Charcot-Marie-Tooth inte längre en del i mitt liv (åtminstone inte förrän på onsdag igen) och jag har förvirrat livet för mentorsbarnen (tre böcker som heter samma sak men innehåller olika, en bok som ingen av oss läst och gamla versioner av nya böcker, glasklart!).

 

Nu ska Sofie komma så att vi kan förbereda lite inför PM-seminariet imorgon bitti, är ju alltid bra att ha lite frågor i lager..

Hade tänkt vara med på idrottstorsdagen med SG (är ju spökboll ikväll!!), men har man ont i halsen så får man inte träna.. =( Men öl och våfflor på Örat ska det iallafall bli!!

 

Mors så länge!


Klantigt Camilla, sjukt klantigt!

Jag har nämligen lyckats skaffa virus på datorn. Jag skulle kika lite på en väns videoklipp på facebook, och när hemsidan jag lotsas till säger att jag behöver ladda ner en nyare version av spelare. Tre "klick", "klick" ´, "klick" senare och POFF - jag har virus! Hade jag bara tänkt liiite mer på vad jag gjorde så hade jag ju sluppit. KASST!

 

 

Jaja, är väl inget att gräma sig över, datorn verkar funka som den ska och en virussökning borde ju ta hand om resterna.. Eller..?

 

Snart är det lunch, och då blir det mentorsträff! Ska visa de små livet vilka underbara böcker de bör använda under resten av terminen - känns kul att faktiskt kunna hjälpa till i förvirringen! Eller ja, det är iallafall vad jag hoppas att vi gör..? =P

 

Innan det ska jag läsa igenom mitt arbete om Charcot-Marie-Tooth och eventuellt påbörja lite basgruppsarbete.. Men klockan är redan 10, och om jag känner mig själv rätt så kommer det inte hinna bli så värst mycket av det sistnämnda gjort..

 

Så här fin fot kan man få vid Charcot-Marie-Tooth..


 

Efter lunch ska jag och Proppen sätta oss och fundera lite på vad vi vill ta upp under morgondagens seminarium. Det är ju nästan så att man glömt bort vad vi tänkt att vår kandidatuppsats ska handla om! =S

 

Hej så länge!


Iallafall inte framför flötet..

Idag har jag lunchat kravodlade ägg hemma hos Hanna. =) OCH så har jag städat! Nu blir det plugg!!


My evening

Härligt! Den senaste timmen har spenderats i lite nostalgi-stimm, råkade ju zappa förbi så ska det låta och kunde inte låta bli att titta. Det var helt klart en hel del mer (och mindre!) fina bidrag - men snyggErik var ju med, så då kan man förlåta det mesta..! =P

 

Nu ska jag tvätta bort sminket och bädda ner mig för att kolla på desperata hemmafruar!

 

PS. Jag gillar min spikmatta! Den gör att man faktiskt får liiiite mindre dåligt samvete över att spendera kvällen i soffpotatisläge i soffan.. ;P


Meducin

Har under kvällen testat min teori om att halsont:et kan bero på kakaobrist. Inhandlade därför en stoooooor chokladkaka och började smaska! Huruvuda det hjälpte för halsen återstår att se, men humöret blev iallafall bättre! =D

 

 


Lunchpaus

Har tröttnat på att plugga för stunden. Därför tänkte jag bjuda på en bättre bild på skorna jag tyckte så mycket o m förra veckan:

 

Från Skopunkten


Nej, nej, nej, nej, nej!!

Nej, det är inte sant, jag inbillar mig bara - det måste jag göra! Jag kan inte vara sjuk igen! Så alltså. Jag har inte ont i halsen. It's all in my head!

 

Helgen var förresten toppen, men det kanske ni förstått med tanke på bristen av uppdatering..? =P

 

Idag ska jag jobba på att skriva om Charcot-Marie-Tooth's muskelatrofi samt behandling vid ryggmärgsbråck & -skada.

 

Ikväll kanske jag ska göra mig av med mitt tankespöke och spendera den hemma i soffan framför en film istället för att ta mig ner till Nautilus?

 

Skit också!


Lycka!

Ååh, jag känner mig så himla glad idag! Det är fredagm 10 plusgrader och jag har invigt min vårväst. Jag har tränat bodypump och ikväll kommer Lina, Louise och Camilla. Då kommer vi äta och dricka gott, och även basta med lite manligt bihang. Imorgon är det Goldfever och det kommer en sjujäkla fest!! På söndag blir det mys för hela slanten.

 

Jag är så GLAD!




Det är dags för fedagsmyyys!

För ikväll kommer Camilla, Louise och Lina till stan - kommer bli så sjukt kul! =D

 

Kvällen kommer ägnas åt alkohol- och matintag, bastu och mys, kan väl inte bli så mycket bättre?

 

I och med att jag kommer ha besök hela helgen har jag tänkt få lite plugg gjort.. Så det är väl bäst att jag sätter igång, eller vad säger ni?

 

Imorrn är det förresten Goldfever!! ..får man ha samma outfit som i fjol...?

 

 


Jag är...

06f7d9c00302872b61241c57f18d9447.png

Kolla varifrån!

Jag är kär!! Men, är man student så är man - se men inte köpa..! :p


Cross in the ceiling

Kvällen har tillbringats med ett otroligt chokladsug och att undvika att plugga. Jag har dock styrt upp båda delarna nu (varm choklad och lite överstrykningar i några papper ;P), så därför planerar jag att snart däcka i soffan och kolla på Grey's!

 

Tycker förresten det är lite tråkigt att ingen kommenterat på mina fina kort från igår.. =P Var det bara jag som tyckte de var lite roliga eller?

 

Snart är det FREDAG!!!





Fotosession

Jag har hittat en rolig sida! =D

 

Skippade ju att vara ninja i våras, men såhär skulle jag tydligen ha sett ut..! =D




Jag har nog inte blivit lika stor hit som orginalet..




Lite lätt bakom flötet sådär..




Wanted, dead or alive!



Gnome for the dome




Cyclopse




Tja, bilden talar väl för sig själv?



 

Jag ser ut som en gammal gumma!



www.cameroid.com

 


Äntligen träning igen!

Som ni kanske förstår på min frånvaro från bloggen så har helgen varit BRA! =D

 

Fredagkvällen inleddes i gott sällskap på 55:an, för att avslutas på Platås halvtomma dansgolv. Det var en riktigt kul kväll, men ändå.. tacka vet jag Flamman! ;P

 

Lördagen fick även den spenderas i riktigt bra sällskap - det blev lunch på stan och på kvällen lite vin och en massa, massa prat - I love it!

 

Söndagen blev inte så seg som man skulle kunna tro, vinet till trots. Den spenderades med mys, promenad till stan, falukorvsmiddag och lite tecknande samt filmtittande.

 

Dagen idag har tillbringats i skolan där vi suttit med statistikuppgiften, skönt att äntligen ha den klar. Måste säga att jag är rätt nöjd med min insats, även om soffan på Clinicum under den sista timmen blev lite för skön för att hålla sig vaken i.. =P

 

Nu ska jag ta och läsa lite om ryggmärgsbråck/-skador och sen ska jag faktiskt ner och träna!! Äntligen! Jag hostar fortfarande likt en KOL-patient, men jag orkar inte riktigt vänta på att det ska upphöra. Är ju inte snuvig längre och känner mig frisk i övrigt, så nu kör jag. Win or lose.


Dream on

Åååh, det där var nog välbehövligt. Kom hem med en så himla skön myskänsla i kroppen, så jag var bara tvungen att mysa ihop mig en liten stund under täcket..! Jag slocknade självklart som ett ljus och sov som ett barn i två timmar! Undrar om det var kroppen sätt att säga tack för massagen..? =P

 

Jag drömde förresten en liten lustig sak under de två timmarna. Mitt ex kompis Kalle hade skrivit något logginlägg på facebook, och innan jag visste ordet av dök det upp att jag hade kontrat med "Kalle = sjukdom" (fråga mig inte varför.. =P). Han blev såklart väldigt besviken och gjorde någon typ av anmälan av det hela. Under utredningen dök det som tur var upp att det inte var jag som hade skrivit det, utan jag hade bara (trots reglerna) lämnat datorn som jag var inloggad på på HUB obevakad, så som straff skulle jag bli tvungen att börja betala en månadsavgift för att få använda datorerna. Men det jobbiga var att jag inte visste hur jag skulle förklarad det hela för Kalle, eller mitt ex för den delen. Hur skulle jag få dem att tro på mig?? Någonstans där vaknade jag, och min första tanke var hur jag skulle kunna få tag på Kalles nummer för att kunna höra av mig och be om ursäkt och förklara läget.. Det dröjde faktiskt ovanligt länge innan jag kom på att det bara var en dröm!

 

Det är lite kul när man väl kommer ihåg sina drömmar, tycker ni inte? Jag har alltid varit lite fascinerad av drömmar och att klura på vad de kan betyda. Inte för att jag någonsin kommit fram till något vettigt, men ändå.

 

Nä, nu ska jag plugga lite basgrupp! Ikväll blir det middag med Hanna och hennes pappa, ska bli trevligt! Sen kanske vi svänger förbi 55an och de andra vännerna, får väl se hur hög vår energinivå efter maten!


ÄNTLIGEN!!

Nu ska jag iväg till Gunco och få MASSAGE!! =D

 

Ååååh, lycka!! =D

 


Förut plugg, nu lunch och snart stan!

Japp, that's my day! Och Hanna är såklart med! Dessutom har jag helg från och med nu, kan det bli bättre? =D

 

Kaffe har druckits hinkvis, så nu kör vi stafettlopp mellan puderrummet och köket, men så snart vi ätit lite lunch ska vi bege oss ut i solskenet och ta oss ner till stan. Vin och guldfärg står in shoppinglistan. Sen fick man ju lite rabatt inne på H&M också, så en titt in dit hoppas jag väl att det blir också.. =P

 

Oj, nu plingade micron, bäst att hugga in medan det fortfarande är varmt!! Puss hej!

 

 

You and me baby! =)


Planer går i stöpet

Jahopp. Nu dog tv:n. Bara för att jag hade bestämt mig för att ta en pluggfri eftermiddag och kväll.. Jag får väl offra mig och ta en promenad i solskenet eller nåt istället..! =D

 

PS. Vilket uttryck förresten, "Gå i stöpet".. Stöpet liksom, vad är egentligen det? DS.


Lycka!!

JAAAAAA!!! Jag kommer få finbesök nästa helg - trippelt upp dessutom!! Det kommer bli tjejinvasion på Kårallen, grabbar gör bäst i att passa sig! (eller nej förresten, tvärtom menar jag ju, tvärtom!! =P)

 

ÅÅÅÅH vad kul det kommer bli!! ÅÅH, jag är SÅ GLAD!!!

 

<3 Nästa helg, då jäklar!!


Motivationsbrist.. för ovanlighetens skull! =P

Helt otroligt att man kan vara så trött när man måste plugga.. Inte bra, inte bra..! Funderar på att lägga ner, även om jag knappt fått nått gjort idag.. JAG PALLAR INTE!


Ska och handla lite, får se om motivationen hinner ikapp mig på vägen..! Håll tummarna!


Jahopp, då...

0ff1ef03c06c7ba61cfaf95dc4d76176.png

Kolla varifrån!

Jahopp, då kör vi igen..! Woopdidoo!


Nostalgitripp

Dock inte för mig, men kanske för Fifflus och Party? Btw, snygg frisyr Sofie, varför har du inte den oftare? ;P

 

Sööötnosar! Marty har tydligen bh (D-kupa) på sig här på bilden, hahahaha!


Förkylning is tydligen everlasting

Jag insåg precis att det var två veckor sen jag kunde träna.. Inte konstigt att man känner sig 10 kg tyngre nu än då, det är kasst att inte kunnde träna..! Jag som satsade på beach -10, får väl bli beach -11 nu då.

 

Woopido..


Hur har din dag varit?

Man skulle nästan kunna tro att idag är en bakissöndag, har tillbringat den på rumpan i min soffa.. Har i princip endast lyft mig från soffan för att äta frukost, lunch och middag.. Jaja, sånt är livet som student! =P

 

Nu ska jag fortsätta läsa om CI-terapi, woppidoo..

 


8 mars 2010

C-uppsats, kaffe på balkongen och en Propp som konstant pepprar mina öron med ord och fraser (säg inget till henne, men jag lyssnar bara på 1/10 av allt hon säger.. =P)

 

Som Sofie sa: "Nu åter till artiklarna!"

 

PS. Idag är det internationella kvinnodagen, vad sägs om att slå ihop ett tjejgäng o fira på stan i kväll? Fika, öl, biljard? Eller varför inte något riktigt tjejigt, bastu och spamys på Irret? =D


Söndag

Jag är sjukt imponerad av mina vänner - 9 mil på två små träplankor och pinnar i nävarna, det är inte dåligt det! Och fort gick det med, BRA JOBBAT!

 

Annars har dagen bestått av C-uppsatsande kandidatuppsatsande och filmmys, måste faktiskt påstå att det har varit en bra dag! =D

 

Imorrn blir jag kisselös, kommer faktiskt kännas lite tomt att inte ha någon som springer runt och har en massa hyss för sig..!


Camilla

Grattis på namnsdagen! =D

 


Åh her-re-guuud..!

Fick precis reda på att en vän är gravid!

 

Åh gud.. Vad hemsk jag känner mig. Vill bara vara glad, men jag måste erkänna att jag (och tyvärr fler med mig) hela tiden funderat på när hennes förhållande kommer ta slut, och nu så går hon och blir gravid med killen i fråga..

Åååh vad jag hoppas att det kommer gå bra! Både med bebisen och förhållandet och allting.. Till råga på allt är hon sjuk.. Någonting med hjärnan tror läkarna, hon klarar tydligen inte av att förflytta sig på grund av att hon är så yr.. =( Lillan.. =(

 

Åh vad klyven jag känner mig. Men det viktigaste är att hon och hennes bebis blir friska och att hon blir lycklig! Då blir jag glad!


Jäkt och tidspress.. (även kallat dålig planering?)

Alltså herregud, tiden bara flyger iväg..!!

 

Jag hade tänkt hinna plugga både basgrupp, ci-terapi och c-uppsats innan kl 15.. Jag har i princip hunnit ögna igenom 2 saker till basgruppen och nu känner jag att jag måste byta till c-uppsatsen för att hinna.. ca 1h kommer ägnas åt det, sen behöver jag ju käka lunch och så innan jag ska gå till Sofie..!

 

Jaijks! =S

 

 


Kulturkväll

Ett axplock av gårdagskvällens samtalsämnen:

  • Film
  • Böcker
  • Musik
  • Tv-program
  • Modern fysik och hållfasthetslära
  • Operationer och ben-nybildning
  • Balanserade elefanter
  • Ringmurens varande eller icke-varande

..och mycket, mycket mer!

Tack för en trevlig kväll hörrni! =D

 

Det var mysigt att komma hem till en liten kelig katt och jag fick dessutom efterlängtat sovsällskap (sällskapet höll sig i och för sig till fotändan, men kanske var lika bra så att jag slapp hosta upp hårbollar när jag vaknade.. =P)

 

Nu blir det plugg, CP, CI-terapi och så ska jag läsa lite om kinesiotape och hållning inför min och Sofies dejt imorgon!

 

Ha en härlig lördag nu allihop!

In i dimman!

 


Plugga, bli med katt och käka burgare på Pitchers

Det är vad jag tänkt göra under dagen. Fast frågan är om jag kanske borde stanna hemma ikväll och se till så att Elliot har det bra? Får fråga matte - jag vill ju vara en bra kissemamma! =D

 

Nu ska jag iallafall kika runt och se om jag hittar några bra artiklar om CI-terapi, sen bär det av ner mot stan och plugga lite kandidatuppsats med Proppen - bra idé att göra det på något fik tycker jag, vi är bra!

 

Kommer vara lite tomt utan Hanna här i helgen, men jag lovar att parta lite för dig med vännen! (och jag lovar ocksåå att jag ska parta bättre än du tränar! ;P)

 

Ha en härlig dag allihop!


Felis silvestris catus - Elliot!

Jag ska tillbringa helgen med att vara kattvakt!! =D Åååh vad det ska bli mysigt, jag längtar!! Vem vet, jag kanske faller så pladask att jag sticker iväg nånstans och hämtar mig en egen? ;)

 

<3


20 matlådor senare..

..är det äntligen dags för lite plugg! Gudars vilken härlig eftermiddag/kväll jag har, någon som vill byta? =P

 

Nu ska jag iallafall försökta hitta något på nätet, eller någon gammal föreläsning kanske(?), om normal motorisk utveckling.. Önska mig lycka till!


Vem har sagt att vinterskor behöver vara tjocka och ha grov sula?

Fick faktiskt lite plugg gjort igår! Så nu är jag inte helt lost på cerebral pares, känns bra!

 

Trotsade dessutom snöstormen och tog mig ner på stan för lite nödvändiga inköp. Det gick faktiskt riktigt bra - när bilar och bussar körde fast och/eller krockade, människor halkade och nästan gick in i lyktstolpar för att de tittar för mycket nedåt, då kämpade jag och mina vinterskor Converse på och klarade oss faktiskt helskinnade både dit och hem! =D Fick dock en liten skönhetsmiss då jag såg ut som en tvättbjörn när jag kom ner på stan, men mode(?)medveten som jag är hoppade jag in på Åhlens det första jag gjorde, norpade åt mig en sminkservett och torkade, torkade, torkade.. Tror faktiskt inte det var jättemånga som hann se mig..! =P

 

 

 

Nu ska jag iallafall försöka hinna kika på ett par artiklar innan det är dags att pulsa genom snön (och SOLSKENET!!!) till skolan!

 

Ha en fin dag!


RSS 2.0