Svunna tider och dold framtid..

Jaa.. har blivit en del prat om hur det var "på den gamla, goda tiden" idag, men även en del om hur framtiden kan komma att te sig. Tänk var gammal man blivit! Gammal nog att få köpa bil, gifta sig, flytta vart som helst, skaffa barn och ta sina egna beslut.. Kanske var det bättre förr, när man var liten, och inte behövde bestämma någonting på egen hand. Inga av de misstag som gjordes var ens eget fel och man slapp allt krångel som hör vardagen(?) till.. Men å andra sidan är det stundtals ganska skönt att få bestämma över sitt eget liv..

 

En del som bidrag till detta ålders-prat är ju såklart att N fyller 25 år idag - ett stooort grattis!! =D Nu är du inte 20 längre! ;P Och på lördag blir det födelsedagsfest, ska bli så himla kul!! Jag längtar!

 

Annars har tiden mest spenderats till en massa tänkande.. Hur vet man egentligen vad som är rätt och fel, och varför kan man inte plocka bort tankar som man inte vill ha ur hjärnan, precis som man kan ta bort ett fult ällpe ur fruktkorgen..? Välkommen in i vuxenvärlden - här bestämmer du allt, men styr inte över någonting viktigt!

 

Jaja, på fredag blir det i alla fall SG-sittning och sedan utekravall, ska faktiskt bli skoj det också..! Fast det är klart, vill minnas att jag inte hade jättekul senaste UK, men det får vi ta och styra upp iår - kommer ju gå med riktigt skönt folk!

 

Imorrn blir det plugg(!!), matlagning (inför lördag) och så lite tvätt och städning om det hinns med. Finns det tid över på kvällen kanske man trampar förbi örat en sväng och gör gänget sällskap för den sedvanliga torsdagsölen, men det visar sig..!

 

Idag blev nolletidningen klar - så jäkla fin! Och så fick jag massage av Hanna - 1000 tack, det var såå skönt!!

Nu blir det i alla fall sängen.. Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0