Stockholm, mässa, handboll och fars dag

Helgen spenderades i finsällskap - var i Stockholm och firade Sussi. Mat- och vinmässa, utgång på Village, hemgång vid 3-4-tiden, stiga upp kl 6.30.

Därefter hoppade jag på bussen till Örebro, spelade handbollsmatch men både mamma och pappa som påhejare på läktaren. Vi gick sen ut och firade pappa på Fars dag - riktigt god mat på Wobbler, mmmm!

Referat från matchen:

IFK Örebro hade fint främmande idag i form av Irsta HF från Västerås, ett av de klassiska svenska lagen inom damhandbollen. Men IFK rivstartade och ledde efter drygt nio minuter med 4-1 och Irsta tog time-out och kunde sedan bl a p g a IFK:s tekniska fel (totalt 44 i matchen) kvittera och gå förbi. Irsta ledde sedan i halvlek med 11-8.

I den andra halvleken ryckte Irsta redan i början och IFK stod alldeles för stilla i försvaret. Hemmalaget stretade emellertid emot ganska hyggligt och efter halva andra var underläget bara fyra bollar och de stressade Irstaledarna for fram och tillbaka i sin korridor. Men de kunde andas ut. Bortalaget drygade hela tiden ut ledningen och efter 60 minuter hade de vunnit med 10 bollar.
Trots förlusten var det ändå ett fall framåt med tanke på matchen mot Örebro SK.
IFK Örebro - Irsta HF Ungdom 18 - 28 (8 - 11)

IFK:s målskyttar: Camilla Nordström 6, Uray Bodur 4, Sissel Steenberg 3, Victoria Axelsson 2 (1), Rosanna Granhällen 1, Rebecka Schalin 1 och Tove Östling 1

Nu är jag sjukt trött. Ska lägga mig i sängen och läsa lite, får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.